Programma

filter

Filter op:


Genre
MuziekDans

Datum


Toon alles
Maand
septemberoktobernovember

Serie
Gastprogrammering
Filter(s):
MEDfest presenteert: MEDfest Ensemble (try-out)
vr 14 sep '18 21:00 uur
Gastprogrammering - Muziek
Lust for Life -
Danstheater AYA
di 9 okt '18 20:30 uur
Gastprogrammering - Dans
Atatürk, de Sluitsteen / Kilit Taşı -
Selim Doğru
za 10 nov '18 20:30 uur
Gastprogrammering - Muziek
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

MEDfest presenteert: MEDfest Ensemble (try-out) -
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
€ 19.00

MEDfest presenteert: MEDfest Ensemble (try-out)

vr 14 sep '18 21:00 uur
Gastprogrammering - Muziek

Beleef de Mediterranée in al zijn warmte, verscheidenheid maar ook verbondenheid. Unieke concerten vormen samen MEDfest: het rondreizende festival met bijzondere artiesten, kunstenaars, ontwerpers, pioniers en avonturiers uit de kunstzinnige- en culturele wereld van de Middellandse zee.

Lees verder >

MEDfest Ensemble

Het MEDfest Ensemble is speciaal voor MEDfest samengesteld onder leiding van pianist/componist en winnaar van de Buma Boy Edgar Prijs 2017 Martin Fondse en de veelzijdige bassist/componist Eric van der Westen en werken samen met nationale en internationale artiesten. Twee van deze artiesten zijn zanger en guembri-speler Farid Ghannam, bekend bij een miljoenenpubliek in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, en Melek Mosso, fluitiste, zangeres en één van de snelst rijzende sterren van de Turkse muziekscene.

De jonge singer/songwriter Melek Mosso slaat bruggen tussen alle stijlen die op haar pad komen: van folk tot hiphop tot Arabische jazz. Ze staat bekend om haar theatrale podiumpersoonlijkheid. De Marokkaanse ster Farid Ghannam bereikt een miljoenenpubliek in Noord-Afrika en het Midden-Oosten met zijn popliedjes, maar schittert net zozeer in klassiek en traditioneel repertoire.

Terug naar overzicht