Programma

Filter op:


Datum


Toon alles
Filter(s):
Vanwege de overheidsmaatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan die 19 december ingaan, is ons theater tussen 19 december en 15 januari gesloten voor publiek. Er zullen geen voorstellingen plaatsvinden. Lees hier meer.
Binnenkort in Podium Mozaïek
KleuR (2+) -
DadoDans
zo 27 mrt '22 11:00
Dans
Prinses Arabella: Aangenamelijk! (4+) -
Rose Stories
zo 15 mei '22 15:00
Kindervoorstelling
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal (incl. consumptie)
9.50
Met Stadspas/ 65+ (incl. consumptie)
7.50
Met Mozaiekpas
7.60
Lanter & Fanter bestel prijsinformatie

KleuR (2+)
DadoDans

zo 27 mrt '22 - 11:00
Dans
Theaterzaal

Twee dansers in het wit gekleed sluipen, rollen en draaien over een witte vloer. Ze laten sporen van verf achter in rood, blauw, geel en groen. Langzaamaan ontstaat er een kleurrijk schilderij, niet alleen gemaakt met kwasten of handen en vingers, maar met het hele lichaam. Voor iedereen vanaf 2 jaar.


KLeuR+ is een remake, een verdieping van de eerder door Gaia Gonnelli gecreëerde voorstelling KLeuR die in 2013 in première ging. In 2020 brengt Dadodans deze levendige, succesvolle dansvoorstelling opnieuw naar het theater. Anno 2021 is de voorstelling genomineerd voor de jeugdtheaterprijs de Krekel!

Credits

Concept & choreografie: Gaia Gonnelli/ Muziek: Wiebe Gotink

Dadodans | Gaia Gonnelli maakt dansvoorstellingen die aansluiten bij de vrije verbeeldingswereld van (jonge) kinderen. De beeldende voorstellingen prikkelen de fantasie van kinderen door het zintuiglijke en associatieve karakter. In alle voorstellingen van Dadodans speelt het werken met materialen, primaire elementen (vormen, kleuren en klanken) en live muziek een belangrijke rol.

Het hele jaar met korting naar de voorstelling met de Mozaïekpas

Koop de Mozaïekpas voor € 15,- online of bij onze ticketdesk en profiteer ook bij deze voostelling van 20% korting op de entreeprijs. (max 2 personen per Mozaïekpas).


< Lees minder

Lees meerTerug naar overzicht