Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyMuziekToneelTheaterMuziektheaterDansSpoken WordExpositieGastprogrammeringKindervoorstellingBeeldend theater,KindervoorstellingStorytelling,ComedyMuziektheater,GastprogrammeringBeeldend theaterStorytellingMultidisciplinair theaterNieuwe MakersFilmFestival

Datum


Toon alles
Maand
februarimaartaprilmeijuni

Serie
Lanter & Fanter#female gaze#femalegazeGastprogrammeringRRREURING
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:


Lanter & Fanter Winterfestival

Gratis workshop: Er was eens een land... (4+)
Operatie Periscoop

do 5 jan '23 - zo 8 jan '23
Terras Podium Mozaïek

Maak samen een kunstwerk van textiel met Operatie Periscoop! 

Kunstenaars van Operatie Periscoop nodigen kinderen en ouders uit om samen een quilt te maken. Met stukken stof en grove borduurnaalden knutselen en naaien we een lapjesdeken aan elkaar met daarop een bij elkaar gefantaseerd land! 

Deze workshop is gratis en met vrije inloop. Elke dag van 13.30 tot 15.30 uur op het terras van Podium Mozaïek.  

Operatie Periscoop doet interventies waarbij het sociale domein verbonden wordt aan de fysieke vormgeving van de publieke ruimte. Operatie Periscoop werkt vanuit een oprechte verbinding met de bewoners en gebruikers van de buurt en zoekt gezamenlijk naar manieren om de buurt dichter bij elkaar te brengen. Kunst, architectuur, muziek, en performance worden ingezet als katalysator.

Lees minder

Meer over Operatie Periscoop:

Operatie Periscoop is een organisatie die plekken in de openbare ruimte die aandacht nodig hebben in kaart brengt en via fysieke en sociale interventies katalyseren tot een fijne en sociale verblijfsplek waarbij de belangrijkste partner de buurtbewoner is. Dit noemen wij Social Placemaking. Een belangrijk aspect voor het versterken van plekken is het perspectief van de jeugd (en hun ouders) uit de buurten waar we werken te verbreden door ze in aanraking te brengen met diverse kunstvormen. Enerzijds doet Operatie Periscoop dat met architectuur, kunst (installaties) en verrassende performances in de openbare ruimte en anderzijds met cultuur- en kunsteducatie.

Operatie Periscoop werkt vooral samen met lokale partijen, kunstenaars, ontwerpers en performers op de plek waar de interventies plaatsvinden.

Lees meer

Terug naar overzicht