Programma

filter

Filter op:


Genre
Interactieve installatieTarot kaartleggingTheaterLNPNieuwe makersImmersief theaterMultidisciplinair theaterPerformanceMuziektheater

Datum


Toon alles
Maand
meijunijuli

Serie
NMF RRReuring
Filter(s):
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Hiervoor hebben we maatregelen genomen om o.a. 1,5 meter afstand te bewaren tussen bezoekers en personeel. Op deze manier kunnen we u veilig en met plezier ontvangen. Lees hier meer.
Binnenkort in Podium Mozaïek
Collectief Mankement -
Follow or Fall Low
za 17 jul '21 21:00 uur
NMF RRReuring - Immersief theater
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

Collectief Mankement - Follow or Fall Low
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
€ 12.00

Collectief Mankement
Follow or Fall Low

za 17 jul '21 21:00 uur
NMF RRReuring - Immersief theater

You’re invited to join our ritual!

Ze heeft de vorm van een boom. Wortel tot top, de stam die zich steeds opnieuw vertakt, zich wijd uitspreidt in zoekende vingers. Ze heeft de vorm die bliksem aanneemt, flitsend aan de hemel voordat deze de Aarde treft. Ze leeft in ons, innerlijke bomen van zenuwen en bloedvaten. Laat jij haar kracht een weg naar buiten vinden?

Een interactieve theaterervaring waar je wordt ondergedompeld in een episch ritueel. De plek waar we op zoek gaan naar de kracht die in een-ieder zit. Wij geloven in jou, nu jij nog.

Na de voorstelling volgt een kort nagesprek met de makers Alidtcha Binazon en Bodine Sutorius. Het publiek wordt uitgenodigd om vragen te stellen aan makers.

Lees meer >


**Meer over Collectief Mankement **
Collectief Mankement, bestaande uit actrices en theatermakers Alidtcha Binazon en Bodine Sutorius, maakt immersieve voorstellingen waarin ze het publiek volledig onderdompelen in een theatraal universum. Hierin zien ze het publiek meer als een deelnemer van dat verhaal dan als een passieve toeschouwer. Binazon & Sutorius hebben elkaar gevonden in een gedeelde fascinatie voor de thematiek macht. Een thema die hen als getinte vrouwen bezighoudt. Vragen als ‘waar vind ik houvast als ik me machteloos voel?’ en ‘hoe sta ik op tegen de heersende machtsstructuren?’ hebben hen gevoed voor het maken van Follow or Fall Low.
Biografieën apart:

Meer over Bodine Sutorius
Bodine Sutorius (22) is performer, danser en theatermaker. Ze studeerde in 2020 af aan de Mime Opleiding waar ze zich ontpopte tot een sterke fysieke speler die het kwetsbare spel niet schuwt. Ze speelde bij diverse theatermakers zoals René Geerlings, Boukje Schweigman, Simon McBurney en de Jakop Ahlbom Company. Voor haar afstuderen maakte ze o.a de bekroonde solo performance BECOMING die de prestigieuze André Veltkamp Beurs won. Bodine houdt van Performance Art, Immersief theater & PunkPoetry en droomt ervan in de toekomst in al deze stijlen dieper te kunnen duiken als maker en performer.

Meer over Alidtcha Binazon
Alidtcha Binazon (22) is actrice, theatermaker, en dromer. Als actrice werkt ze o.a. graag met makers die multidisciplinair werken en ervaringstheater creëren, werken zoals Marte Boneschansker's Bloos, of Ulrike quade's Technostalgia. Universum is een woord wat vaak terug komt in haar theater vocabulaire. Daarnaast is Alidtcha sinds kort als filmactrice te zien in series als All Stars, Flikken Maastricht en Kerstgezel.nl. Als dromer zou ze graag met Guy Weisman werken, een stuk land kopen en een huisje in het bos renoveren en een goede rol in een sciencefictionfilm willen.

Credits
Concept en spel: Alidtcha Binazon en Bodine Sutorius
Muziek: Thomas van den Berg
Eindregie: Stijn Renger Dijkema
Scenografie: Nina Kay
Dramaturgie: Nuno Blijboom
Technisch Ontwerp: Jela Nieuwstraten & Mano Nijkerk
Naar het boek ‘The Power’ van Naomi Alderman


< Lees minder

Andere speeldata:

za 17 jul '21 17:00 uur

Check het festivalprogramma en alle RRReuringmakers op www.rrreuring.nl

Terug naar overzicht