Programma

filter

Filter op:


Datum


Toon alles
Maand
januarifebruari

Serie
Nieuwe Makers Festival RRReuring
Filter(s):
NMF RRReuring 2019: Imposters (extended) -
Vlerk & Zijlstra
vr 8 feb '19 21:00 uur
Nieuwe Makers Festival RRReuring
NMF RRReuring 2019: Ulrike's Convicted Songs -
Imra Dinçer
za 9 feb '19 19:00 uur
Nieuwe Makers Festival RRReuring
NMF RRReuring 2019: Imposters (extended) -
Vlerk & Zijlstra
za 9 feb '19 21:00 uur
Nieuwe Makers Festival RRReuring
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

NMF RRReuring 2019: Imposters (extended) - Vlerk & Zijlstra
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
€ 14.00
Voorverkoop
€ 12.00
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop
€ 8.00

NMF RRReuring 2019: Imposters (extended)
Vlerk & Zijlstra

vr 8 feb '19 21:00 uur
Nieuwe Makers Festival RRReuring

Cabaret-toneel over het gevoel dat je ieder moment door de mand kan vallen

Stel je voor dat er op een dag een man voor je deur staat... Een man met een streng gezicht en een aktetas. Je hebt dit moment al meerdere malen meegemaakt in je nachtmerries, maar nu is het zover: Ze hebben je door. Je bent ontmaskerd.
In Imposters lopen Vlerk & Zijlstra keihard tegen de lamp als de bedriegers die ze zijn. De diplomas en verantwoordelijke banen die ze hebben moeten haast wel een foutje zijn. Ze presenteren zich als creatieve duizendpoten met hoogdravende CVs maar eigenlijk heeft iedereen hen al lang door.

Makers
Vlerk & Zijlstra zijn terug! Tijdens Mozaiek van Start trapten ze het culturele seizoen hier spetterend af. Omdat wij geen genoeg kunnen krijgen van Imposters, bieden we hen nogmaals de kans dit spectakel te komen spelen! Sarah van der Vlerk (1987, afgestudeerd 2013 aan de Regie-opleiding Brussel - Rits) en Jelle Zijlstra (1988, afgestudeerd aan ArtEZ Academie voor Theater in 2011) delen een fascinatie voor dezelfde themas en vinden elkaar vooral erg grappig. Vorig jaar maakten ze "Ballenbak, de voorstelling, over twee volwassenen die graag opgehaald wilden worden uit de ballenbak. Dit jaar vallen ze door de mand.

Credits:
Spel, tekst & concept: Sarah van der Vlerk en Jelle Zijlstra
Eindregie: Lize van Olden
Met dank aan: Podium Mozaïek

Lees verder >

Nieuwe Makers Festival - RRReuring

Het schuurt, experimenteert, zoemt RRReuring staat voor de verandering die jonge makers op het podium teweegbrengen. Muzikanten, artiesten, theatermakers, cabaretiers en choreografen uit alle hoeken van Amsterdam laten hun laatste werk zien/horen. Bij de keuze voor de makers viel op hoe in hun werk het persoonlijke dicht tegen het politieke aan ligt. De RRReuring kunstenaars verheffen hun stem om maatschappelijke issues vanuit persoonlijke ervaringen aan te zwengelen. Fictie hitst de verbeelding op, terwijl de portie realiteit ons bewuster laat kijken naar ons eigen leven en dat van de ander.

Dit jaar vind je op RRReuring niet alleen voorstellingen die af en klaar zijn, maar ook presentaties uit vroegere fases in het creatieproces. Podium Mozaïek en zijn partners Theater RAST, Poetry Circle Nowhere, Bijlmer Parktheater, Storytelling Festival, DEGASTEN en Dansmakers, ondersteunen ieder op eigen wijze nieuwe makers in hun ontwikkeling en willen het publiek op verschillende manieren met hun werk laten kennis maken. Niet alleen als toeschouwers, maar ook als gesprekspartners.

Lees het RRReuring blog

Terug naar overzicht