Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyMuziekToneelTheaterMuziektheaterDansSpoken WordExpositieGastprogrammeringKindervoorstellingBeeldend theater,KindervoorstellingStorytelling,ComedyMuziektheater,GastprogrammeringBeeldend theaterStorytellingMultidisciplinair theaterNieuwe MakersFilmFestival

Datum


Toon alles
Maand
februarimaartaprilmeijuni

Serie
Lanter & Fanter#female gaze#femalegazeGastprogrammeringRRREURING
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
12.00
Met Stadspas
10.00

MACHO
Erwin Kiene

vr 17 feb '23 , 20:30
Dans, Nieuwe Makers
Theaterzaal

Please don't stop the music

Andere speeldata:

do 16 feb '23 19:00 uur

Opgroeiend tussen mijn opa, vader, ooms, neven en broer kijk ik naar verschillende vormen van wat men noemt “mannelijkheid”.
Ik word volwassen in een tijd waarin we gender opnieuw mogen bekijken en bevragen. Wat is man en wat is vrouw? En welke normen en waarden zijn daarop geplakt? Door deze vragen en veranderingen kijk ik opnieuw naar mezelf en waarin ik ben opgegroeid.
Ik neem jullie mee in waar ik vandaan kom en wie mijn voorbeelden zijn geweest. Met veel dans, muziek en verhalen geef ik jullie een beeld van mijn Guyanese familie.

Erwin Kiene
Erwin Kiene is een allround performer en gespecialiseerd in de stijl krump. Als schrijver, speler en danser heeft Erwin meegewerkt aan verschillende voorstellingen van LostProject Amsterdam: Man Down, The World is Yours, Man Down Global, Man Down 2.0 en BIMS part 1. Erwin Kiene nam deel aan RRReuring Zomerlab 2022, waar hij het vooronderzoek deed voor MACHO. 

Check RRREURING.NL voor uitgebreide foto- en videoportretten van alle RRReuringmakers.

Credits
Podium Mozaiek
Dionne Verwey (begeleider)
Priscilla Vaudelle
Lavinia Aronson
LostProject
Rowald Kiene
Stephan Willemse
Gnas
Claerence PersonTerug naar overzicht