Theater

filter

Filter op:


Genre
WorkshopsKindervoorstellingTheaterMuziekBeeldende kunstStorytelling, KookshowFilmDocu-theaterTalentenpodiumDansComedyGastprogrammeringStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterBeeldend theaterMultidisciplinair theater

Datum


Toon alles
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
9.00


RRREURING

Overseas
Erwin Kiene

za 17 feb '24 , 19:00
Dans, Nieuwe Makers
Studio 2

The journey within

Erwin Kiene, geboren in Nederland, Amsterdam Bijlmer. Zijn moeder en vader zijn vanuit Guyana naar Suriname verhuisd, en vervolgens van Suriname naar Nederland. Maar wat is die reis precies geweest om hier te geraken? De migratie van zijn ouders weerspiegelt een verhaal van liefde, overwinning, dromen en obstakels. Door deze reis te traceren en tastbaar te maken, leert Erwin ook zichzelf beter kennen. Met veel muziek en nostalgie blikt Erwin terug op deze reis en zijn opvoeding. 

Over Erwin Kiene
Erwin Kiene is een allround performer en gespecialiseerd in de stijl krump. Als schrijver, speler en danser heeft Erwin meegewerkt aan verschillende voorstellingen van LostProject Amsterdam. Meest recente productie waar hij in speelt is OSSO van Priscilla Vaudelle/Frascati/SubUrbia. Erwin Kiene nam deel aan RRReuring '23 met zijn voorstelling MACHO. Nu start hij zijn onderzoek voor zijn nieuwe voorstelling Overseas waar we RRReuring 24 een eerste versie mogen zien.

Credits
Begeleider: Cherish Menzo
Eindregie: Kaja van BruggenTerug naar overzicht