Theater

filter

Filter op:


Genre
TheaterDansMuziekBeeldende kunstComedyGastprogrammering, ComedyMuziektheaterStorytellingKindervoorstellingGastprogrammeringComedy,GastprogrammeringMultidisciplinair theaterSpoken WordBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
februarimaartaprilmeijunijulioktober

Serie
#female gazeHerdenkingsjaar SlavernijverledenLanter & Fanter
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
RRREURING

Expositie: Love Is A Verb
Yasemin Demirözcan

do 8 feb '24 , 19:00 - zo 18 feb '24
Foyer

De expositie Love Is A Verb nodigt je uit om liefde te ervaren als een dynamische, transformerende kracht die als een onmisbare rode draad door ons bestaan loopt en ons met elkaar verbindt. Geïnspireerd door het invloedrijke werk van bell hooks, laat deze expositie met een mix van bestaand en nieuw werk zien dat liefde meer is dan een abstract begrip; het is een daad van compassie en toewijding in actie.

Over Yasemin Demirözcan
Yasemin Demirözcan (2000) is een opkomende fotografe en maker van het campagnebeeld van RRReuring 2024. Haar artistieke expressie wordt gevoed door een diepgaand begrip van menselijke verbindingen en sociale dynamiek, voortkomend uit haar achtergrond in de sociologie. Vast overtuigd van de kracht van fotografie om kloven te overbruggen en een gevoel van herkenning op te roepen, streeft ze ernaar betekenisvolle gesprekken te starten en de complexiteit van de menselijke ervaring te verkennen in haar werk.

Het campagnebeeld van RRReuring 2024 'Love Is A Verb' gemaakt door Yasemin Demirözcan is geïnspireerd op het boek All About Love van bell hooks (2000) en de foto van Muhammad Ali door Carl Fischer in Esquire (1968).

De opening van de expositie Love Is A Verb vindt plaats op donderdag 9 februari om 19.00U tijdens RRReuring 2024. De expositie zal te zien zijn t/m zondag 18 februari in de foyer van Podium Mozaïek.

Terug naar overzicht