Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Te Gast Bij

Arabic Delight - A Positive Sound From Syria

Tickets
do 30.11.2017, 20:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Muziek uit het hart; Arabische liederen opnieuw getoonzet in een mix van westers klassieke- met oosterse muziek. Het doel is deze twee werelden tezamen te brengen en bruggen te slaan tussen westerse en niet westerse culturen.

Met Arabic Delight nemen wij u mee op ontdekking naar veel moois uit het Midden-Oosten, uitgevoerd door acht professionele musici uit Syrië en Europa. De artistieke leding is in handen van de jonge sopraan Mireille Bittar en pianist/componist Feras Khouri.
Op het programma staan onder meer het Adagio minor van Albinoni, de Symphony #40 van W.A. Mozart, Les Feuilles Mortes van Kosma en klassiek bewerkte stukken van diverse componisten uit de periode 1892 tot 1966.

Bezetting:
Mireille Bittar zang
Anahi Oraisón viool
Karel Bredenhorst - cello
Ayman Hajjmian contrabas
Adeline Salles fluit
Youssef Nassif kanun
Modar Salameh percussie en riq
Feras Khouri piano en arrangementen

Zelfs in deze zware tijden in de Arabische wereld leven daar nog steeds mooie mensen, is er een rijke cultuur en komt er prachtige muziek vandaan. Dit verdient de aandacht in Nederland. De oorlog teistert maar de muziek leeft voort en musici stoppen niet, een aantal is het gelukt om hun land te verlaten. Zij hebben zich gevestigd in alle delen van de wereld en proberen nu om hun muzikale droom opnieuw op te bouwen.

Als tegenhanger voor alle negativiteit in Europa over het Midden-Oosten biedt Mozaiek Ensemble aan Nederland een positief geluid uit Syrië. Daarmee spelen wij in op de actualiteit, de wens dat er wereldvrede komt is een utopie. Dit soort producties zorgen voor bewustwording en betrokkenheid van de Nederlandse bevolking met andere culturen.

Voor dit concert kunt u niet telefonisch reserveren.
U kunt de tickets via deze pagina bestellen.


Prijzen:

Normaal  17.50
Voorverkoop  17.50
Met studentenkorting/CJP/CKV  10.00
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop  10.00
Met Stadspas/ 65+  15.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop  15.00
Kinderkaartje  5.00