Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Concert

Nederlands Blazers Ensemble (NBE) - Wonderlijke Verhalen (voorpremière) - Muziek
Een voorstelling waarin beeld, muziek en woord samensmelten tot een wonderlijk verhaal

Tickets met Mozaïekpas Tickets
do 16.03.2017, 20:30 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Drie wonderlijke verhalen, drie bijzondere solisten. Vlaamse illustratrice Gerda Dendooven die live op het podium Ma mère l’oye tot leven wekt. Legendarische danser Rudolf Noureyev in Vaclav Nijinski`s beroemde choreografie voor L’après-midi d’un faune uit 1912. Schrijver Ilja Leonard Pfeijffer die een nieuw verhaal vertelt van de soldaat uit La boîte à joujoux.

Muziek: Maurice Ravel en Claude Debussy/ Bewerking: Micha Hamel en Willem van Merwijk/ Uitvoerenden: Nederlands Blazers Ensemble; Gerda Dendooven (live-painting); Ilja Leonard Pfeijffer (tekst en vertelling); Rudolf Noureyev (dans)

Scholierenproject Amsterdam West

Voorafgaand aan de voorstelling maakt het NBE een kort voorprogramma met scholieren uit het VMBO en Praktijkgericht Onderwijs, gebaseerd op het thema “Wonderlijke Verhalen”.

Met naprogramma van De Vurige Hartenclub

Na afloop een optreden van de Vurige Harten Club: Een gezelschap van podiumartiesten die performances maken rondom verschillende thema’s. In steeds wisselende samenstellingen, maar altijd vanuit het hart. Dit keer met Justin Samgar, Mirte Hartland en natuurlijk Babs Gons.

Voor 10 euro naar de voorstelling met de Mozaïekpas

Met de Mozaïekpas bezoekt u het hele seizoen met één introducee voor maar 10 euro per persoon een voorstelling! Bovendien krijgt u ook nog eens 10% korting in het theatercafé.

Koop de Mozaïekpas voor €12,50 bij onze ticketdesk of stuur een mail naar kaartverkoop@podiummozaiek.nl en profiteer ook bij deze voostelling van de kortingsprijs van €10,- p.p (max. 2 personen per Mozaïekpas).

Buurtbewoners gratis

Buurtbewoners met postcodes 1055, 1056, 1057, 1061 en 1063 krijgen gratis toegang tot het concert (maximaal twee tickets per adres). Kaarten zijn op vertoon van adres verkrijgbaar bij de ticketbalie van Podium Mozaïek.


Prijzen:

Normaal  17.00
Voorverkoop  15.00
Met studentenkorting/CJP voorverkoop  10.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop  13.00
Met Mozaiekpas 2016-2017  10.00