Café-Restaurant

Laatste nieuws

Vanaf maandag 19 april is het café- restaurant van Podium Mozaïek tijdelijk gesloten voor take-away. We verwelkomen u graag op ons terras vanaf 28-4

Culturele ontmoetingsplek

Podium Mozaïek is een gezellige ontmoetingsplek in Amsterdam West waar buurtbewoners en theaterbezoekers samenkomen met nationale en internationale cultuurmakers. In het monumentale pand huist  een modern ruim café-restaurant met verschillende lounge-hoeken en een uitgebreide bar. Het zonnige terras is populair bij jong en oud. 

Bij Podium Mozaïek staat de verbinding en ontmoeting tussen verschillende culturen centraal. Dit ziet u ook terug in onze internationale menukaart. We serveren huisgemaakte gerechten met Mediterrane invloeden, bereid met verse lokale producten. 

Bekijk de virtuele impressie van het café-restaurant.

Take Away menu suggesties

Praktische informatie

Het café-restaurant is alleen geopend voor afhaalmaaltijden.

Bestellen kan telefonisch via: 020-5800383 of direct aan de deur. Ook kunt u onze gerechten bestellen via Thuisbezorgd.nl.

Gewijzigde openingstijden

Openingstijden Take-away:

Maandag t/m vrijdag 16.00u - 21.00u
zaterdag & zondag 10.30u - 21.00u

Vanaf maandag 19 april is het café- restaurant van Podium Mozaïek tijdelijk gesloten voor take-away. We verwelkomen u graag op ons terras vanaf 28-4.

Vanaf 28 april is ons terras geopend op maandag t/m zondag: 12.00 - 18.00 uur

Nieuwe maatregelen rondom uw bezoek

Lees hier welke maatregelen wij verder nemen om uw veiligheid te waarborgen. Ook vragen we u onze huisregels door te lezen en u hier, voor uw en onze veiligheid, aan te houden. Op die manier kan iedereen weer genieten op een veilige manier. Bedankt voor uw begrip.

Contact

Bel het café-restaurant op 020-5800383 of mail naar restaurant@podiummozaiek.nl (niet voor reserveringen).

 

Koop nu een waardebon van het café-restaurant voor een bedrag naar keuze en geniet op een ander moment van een hapje en een drankje in ons gezellige café-restaurant of op het zonnige terras.

Ook leuk om cadeau te geven en vrienden en familie te verrassen met een etentje, borrel of Turks Ontbijt bij Podium Mozaïek.

Podium Mozaiek: Turks ontbijt


Turks ontbijt

In de periode van 24 april tot en met 11 mei hebben wij een aangepaste menukaart en wordt er geen Turks ontbijt geserveerd.

Een traditioneel Turks ontbijt bestaat uit een aantal kleine warme en koude gerechten waaronder waaronder 3 soorten kaas, honing-mascarpone, olijven, salade, muhammara, sigara boregi, börek, simit en een eitje. Tijdens het ontbijt wordt Turkse thee gedronken.

 

 

Reviews

Goede spot om overdag te werken, altijd een fijne sfeer.
Goeie koffie, fijne broodjes en lekker terras.
Fijne bediening, heerlijk Turks ontbijt, open sfeer, mooi ingericht, fraaie kunst aan de muur. Heel fijne plek om met de familie te brunchen!
Heerlijk eten, gezellig drinken, een voorstelling pakken, het kan allemaal!

GROEPSDINERS, FEESTEN EN PARTIJEN

Onze theaterzaal en studio’s zijn, onder voorbehoud, beschikbaar om te huren voor een maximum tot 30 personen. Neem contact met ons op voor de en mogelijkheden. 

Iets te vieren? Bij Podium Mozaïek bent u van harte welkom voor uw receptie, feest of privé-diner.

Al onze ruimtes zijn flexibel in te richten zodat u er met grote én kleine groepen sfeervol kunt dineren of borrelen. Bij een feestje kunnen we een viplounge met DJ booth voor u inrichten, maar ook een speciale programmering behoort tot de mogelijkheden. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat het u op deze fijne ontmoetingsplek aan niets ontbreekt. 

Kijk bij Verhuur voor de mogelijkheden of neem contact op met zaalverhuur@podiummozaiek.nl voor meer informatie.

House of Hospitality

Podium Mozaïek wil door middel van kunst en cultuur bijdragen aan een open samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Dat doen we op het podium, maar ook er naast. In samenwerking met ROC van Amsterdam en de Gemeente Amsterdam is in Podium Mozaïek onder de vlag House of Hospitality een hybride leer/werk omgeving gecreëerd waarin nieuwkomers die onlangs een verblijfsvergunning hebben verkregen een opleiding kunnen volgen. Wat u gewend bent van de programmering van Podium Mozaïek, ziet u nu ook terug in het café-restaurant waar u deze studenten tegenkomt in de bediening, bij de begeleiding tijdens evenementen en in de keuken.