Café-Restaurant

De perfecte plek om af te spreken

Podium Mozaïek is een gezellige ontmoetingsplek in Amsterdam West waar buurtbewoners en theaterbezoekers samenkomen met nationale en internationale cultuurmakers. In het monumentale pand huist  een modern ruim café-restaurant met verschillende lounge-hoeken en een uitgebreide bar. Het zonnige terras is populair bij jong en oud. U kunt alle dagen bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar natuurlijk ook voor een drankje en een tussendoortje. 

Bij Podium Mozaïek staat de verbinding en ontmoeting tussen verschillende culturen centraal. Dit ziet u ook terug in onze internationale menukaart. Onze chef-kok verrast telkens weer met bijzondere smaakcombinaties en wereldse gerechten. Naast een aantal authentieke favorieten zijn er regelmatig wisselende seizoens-specials.

Bekijk de virtuele impressie van het café-restaurant.

Uw activiteit in het Café-restaurant

Openingstijden

Het café-restaurant is dagelijks geopend:
Maandag t/m Vrijdag van 10.00 tot 23.00.
Zaterdag en Zondag van 10.00 tot 24.00.

De keuken is op do, vrij en za open tot 22.00 uur.
Op overige dagen is de keuken open tot 21.00 uur.

Tijdens de kerstdagen zijn we geopend voor een feestelijk internationaal diner.
Ook serveren we op Eerste en Tweede Kerstdag ons Turks Ontbijt. 

Op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag zijn we gesloten. 

Contact

Bel het café-restaurant op 020-5800383 of mail naar restaurant@podiummozaiek.nl.

Podium Mozaiek: Turks ontbijt

Turks ontbijt

Elk weekend serveren we ons befaamde Turks ontbijt. Een traditioneel Turks ontbijt bestaat uit een aantal kleine warme en koude gerechten waaronder witte kaas, verse boter, honing, olijven, tomaten, komkommer en een eitje. Tijdens het ontbijt wordt Turkse thee gedronken.

Het Turks ontbijt wordt elk weekend geserveerd van 10.00 - 15.00 uur. Bij mooi weer kunt u ook op het terras Turks ontbijt bestellen.

Vanaf 20 personen verzorgen wij in overleg een Turks ontbijt op andere dagen.

 

Reviews

Goede spot om overdag te werken, altijd een fijne sfeer.
Goeie koffie, fijne broodjes en lekker terras.
Fijne bediening, heerlijk Turks ontbijt, open sfeer, mooi ingericht, fraaie kunst aan de muur. Heel fijne plek om met de familie te brunchen!
Heerlijk eten, gezellig drinken, een voorstelling pakken, het kan allemaal!

GROEPSDINERS, FEESTEN EN PARTIJEN

Iets te vieren? Bij Podium Mozaïek bent u van harte welkom voor uw receptie, feest of privé-diner. Al onze ruimtes zijn flexibel in te richten zodat u er met grote én kleine groepen sfeervol kunt dineren of borrelen. Bij een feestje kunnen we een viplounge met DJ booth voor u inrichten, maar ook een speciale programmering behoort tot de mogelijkheden. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat het u op deze fijne ontmoetingsplek aan niets ontbreekt. 

Kijk bij Verhuur voor de mogelijkheden of neem contact op met zaalverhuur@podiummozaiek.nl voor meer informatie.