Café-Restaurant

We gaan weer open!

Vanaf 1 juni staat het team van Podium Mozaïek weer klaar om u een heerlijke tijd in ons restaurant te bezorgen. Geniet van een hapje of drankje of kom lekker Turks ontbijten in het weekend, het kan allemaal weer! 
 

De perfecte plek om af te spreken

Podium Mozaïek is een gezellige ontmoetingsplek in Amsterdam West waar buurtbewoners en theaterbezoekers samenkomen met nationale en internationale cultuurmakers. In het monumentale pand huist  een modern ruim café-restaurant met verschillende lounge-hoeken en een uitgebreide bar. Het zonnige terras is populair bij jong en oud. U kunt alle dagen bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar natuurlijk ook voor een drankje en een tussendoortje. 

Bij Podium Mozaïek staat de verbinding en ontmoeting tussen verschillende culturen centraal. Dit ziet u ook terug in onze internationale menukaart. We serveren huisgemaakte gerechten met Mediterrane invloeden, bereid met verse lokale producten. Op de kaart staan een aantal authentieke klassiekers voor twee. Maar ook de kleinere wereldse gerechten zijn ideaal om te delen.

Bekijk de virtuele impressie van het café-restaurant.
 

Take-away &  bezorging

Ons café-restaurant is de hele week geopend voor afhaal- en bezorgmaaltijden.

Onze chef heeft een speciaal menu samengesteld voor afhaal en bezorging met o.a. overheerlijke wraps en pastas, de Mozaïek Mixed Grill en de Mozaïek Borrelbox. Échte Mozaïek klassiekers of nieuwe gerechten in Mozaïek stijl. Natuurlijk kunt u ook het fameuze Turks ontbijt bestellen (alleen op za & zo). 

Bekijk hier het speciaal samengestelde afhaalmenu van mei.
 

Praktische informatie:
 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 12.00u - 20.00u
Zaterdag & zondag   10.00u - 20.00u

Lunch: Tot 16.00u
Diner: 16.30u - 20.00u
Turks Ontbijt: Zaterdag/zondag: 10.00u - 15.00u

Bestellen:
Bestellen kan alleen telefonisch via: 020-5800383 / WhatsApp: 06-17249526 of direct aan de deur.

Bezorging:
Wij bezorgen in de postcodegebieden: 1055 en 1056.

Maandag t/m  vrijdag: 12.30u - 20.00u
Zaterdag & zondag: 10.30u - 20.00u

 

Uw activiteit in het Café-restaurant

Openingstijden

Alle activiteiten in het theater zijn tot 1 juni geannuleerd.  Ons café-restaurant is de hele week geopend voor take-away en bezorgen (postcodes 1055 en 1056)

Openingstijden Take-away:

Maandag t/m Vrijdag 12.00u- 20.00u
Zaterdag & Zondag 10.00u - 20.00u
Bestellen kan alleen telefonisch via 020 5800 3853 / 06 17 24 95 26 (whatsapp) of direct aan de deur

Het café-restaurant is vanaf 1 juni weer dagelijks geopend:

Zondag t/m donderdag 10.00-23.00 uur (keuken sluit om 21:00 u.)
Vrijdag en zaterdag 10.00-24.00 uur (keuken sluit om 22:00 u.)

 

Contact

Bel het café-restaurant op 020-5800383 of mail naar restaurant@podiummozaiek.nl.

Voor afhalen of laten bezorgen kunt u alleen telefonisch contact opnemen via 020-5800383 of 06 17 24 95 26 (whatsappp)

Podium Mozaiek: Turks ontbijt

Turks ontbijt

 U kunt elk weekend een Turks Ontbijt tussen 10.00u-15.00u bestellen of afhalen. (Bezorging enkel in postcode gebieden: 1055 en 1056).

Elk weekend serveren we ons befaamde Turks ontbijt. Een traditioneel Turks ontbijt bestaat uit een aantal kleine warme en koude gerechten waaronder waaronder 3 soorten kaas, honing-mascarpone, olijven, salade, muhammara, sigara boregi, börek, simit en een eitje. Tijdens het ontbijt wordt Turkse thee gedronken.

Het Turks ontbijt wordt elk weekend geserveerd van 10.00 - 15.00 uur. Bij mooi weer kunt u ook op het terras Turks ontbijt bestellen.

Vanaf 20 personen verzorgen wij in overleg een Turks ontbijt op andere dagen.

 

Bestel nu het speciale Turks Ontbijt inclusief Theeset voor €27,-
Een Turks Ontbijt is niet compleet zonder de thee! En als u het écht goed wil doen, bereid en schenkt u de thee ook op de juiste manier. De theeset bestaat uit een dubbele, glazen theepot, twee tulpvormige Turkse theeglazen en échte Turkse thee. (Let op: de theeset is er in beperkte voorraad!). Bestellen kan telefonisch via 020 5800 383 / 06 17 2495 26  (whatsapp) of direct aan de deur.

 

Reviews

Goede spot om overdag te werken, altijd een fijne sfeer.
Goeie koffie, fijne broodjes en lekker terras.
Fijne bediening, heerlijk Turks ontbijt, open sfeer, mooi ingericht, fraaie kunst aan de muur. Heel fijne plek om met de familie te brunchen!
Heerlijk eten, gezellig drinken, een voorstelling pakken, het kan allemaal!

GROEPSDINERS, FEESTEN EN PARTIJEN

Iets te vieren? Bij Podium Mozaïek bent u van harte welkom voor uw receptie, feest of privé-diner.

Al onze ruimtes zijn flexibel in te richten zodat u er met grote én kleine groepen sfeervol kunt dineren of borrelen. Bij een feestje kunnen we een viplounge met DJ booth voor u inrichten, maar ook een speciale programmering behoort tot de mogelijkheden. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat het u op deze fijne ontmoetingsplek aan niets ontbreekt. 

Kijk bij Verhuur voor de mogelijkheden of neem contact op met zaalverhuur@podiummozaiek.nl voor meer informatie.

 

Koop nu een waardebon van het café-restaurant voor een bedrag naar keuze. Wanneer we weer open zijn, kunt u de waardebon inleveren en lekker genieten van een hapje en een drankje in ons gezellige café-restaurant of op het zonnige terras.

Liever nu al genieten van onze lekkere Mozaïek gerechten? Haal dan Mozaïek in huis en bestel van ons Take-away menu.

House of Hospitality

Podium Mozaïek wil door middel van kunst en cultuur bijdragen aan een open samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Dat doen we op het podium, maar ook er naast. In samenwerking met ROC van Amsterdam en de Gemeente Amsterdam is in Podium Mozaïek onder de vlag House of Hospitality een hybride leer/werk omgeving gecreëerd waarin nieuwkomers die onlangs een verblijfsvergunning hebben verkregen een opleiding kunnen volgen. Wat u gewend bent van de programmering van Podium Mozaïek, ziet u nu ook terug in het café-restaurant waar u deze studenten tegenkomt in de bediening, bij de begeleiding tijdens evenementen en in de keuken.