Café-Restaurant

 

Jij kunt ons helpen!

Koop nu een waardebon van het café-restaurant voor een bedrag naar keuze. Wanneer we weer open zijn, kun je de waardebon inleveren en lekker genieten van een hapje en een drankje in ons gezellige café-restaurant of op het zonnige terras.

 

Beste gasten,

In verband met afgekondige maatregelen van de autoriteiten omtrent de uitbraak van het Coronavirus, is ons café-restaurant vanaf nu t/m 6 april helaas gesloten. Tevens kunnen de voorstellingen in de theaterzaal van Podium Mozaïek tot en met 1 juni helaas geen doorgang vinden. Meer informatie.

De perfecte plek om af te spreken

Podium Mozaïek is een gezellige ontmoetingsplek in Amsterdam West waar buurtbewoners en theaterbezoekers samenkomen met nationale en internationale cultuurmakers. In het monumentale pand huist  een modern ruim café-restaurant met verschillende lounge-hoeken en een uitgebreide bar. Het zonnige terras is populair bij jong en oud. U kunt alle dagen bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar natuurlijk ook voor een drankje en een tussendoortje. 

Bij Podium Mozaïek staat de verbinding en ontmoeting tussen verschillende culturen centraal. Dit ziet u ook terug in onze internationale menukaart. We serveren huisgemaakte gerechten met Mediterrane invloeden, bereid met verse lokale producten. Op de kaart staan een aantal authentieke klassiekers voor twee. Maar ook de kleinere wereldse gerechten zijn ideaal om te delen.

Bekijk de virtuele impressie van het café-restaurant.

Uw activiteit in het Café-restaurant

Openingstijden

In verband met afgekondige maatregelen van de autoriteiten omtrent de uitbraak van het Coronavirus, is ons café-restaurant vanaf nu t/m 6 april helaas gesloten. Tevens kunnen de voorstellingen in de theaterzaal van Podium Mozaïek tot en met 1 juni helaas geen doorgang vinden. Meer informatie.

Het café-restaurant is dagelijks geopend:
Zondag t/m Donderdag van 10.00 tot 23.00.
Vrijdag en Zaterdag van 10.00 tot 24.00.

De keuken is op do, vrij en za open tot 22.00 uur.
Op overige dagen is de keuken open tot 21.00 uur.

 

Contact

Bel het café-restaurant op 020-5800383 of mail naar restaurant@podiummozaiek.nl.

Podium Mozaiek: Turks ontbijt

Turks ontbijt

Elk weekend serveren we ons befaamde Turks ontbijt. Een traditioneel Turks ontbijt bestaat uit een aantal kleine warme en koude gerechten waaronder waaronder 3 soorten kaas, honing-mascarpone, olijven, salade, muhammara, sigara boregi, börek, simit en een eitje. Tijdens het ontbijt wordt Turkse thee gedronken.

Het Turks ontbijt wordt elk weekend geserveerd van 10.00 - 15.00 uur. Bij mooi weer kunt u ook op het terras Turks ontbijt bestellen.

Vanaf 20 personen verzorgen wij in overleg een Turks ontbijt op andere dagen.

 

Reviews

Goede spot om overdag te werken, altijd een fijne sfeer.
Goeie koffie, fijne broodjes en lekker terras.
Fijne bediening, heerlijk Turks ontbijt, open sfeer, mooi ingericht, fraaie kunst aan de muur. Heel fijne plek om met de familie te brunchen!
Heerlijk eten, gezellig drinken, een voorstelling pakken, het kan allemaal!

GROEPSDINERS, FEESTEN EN PARTIJEN

Iets te vieren? Bij Podium Mozaïek bent u van harte welkom voor uw receptie, feest of privé-diner.

Al onze ruimtes zijn flexibel in te richten zodat u er met grote én kleine groepen sfeervol kunt dineren of borrelen. Bij een feestje kunnen we een viplounge met DJ booth voor u inrichten, maar ook een speciale programmering behoort tot de mogelijkheden. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat het u op deze fijne ontmoetingsplek aan niets ontbreekt. 

Kijk bij Verhuur voor de mogelijkheden of neem contact op met zaalverhuur@podiummozaiek.nl voor meer informatie.

House of Hospitality

Podium Mozaïek wil door middel van kunst en cultuur bijdragen aan een open samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Dat doen we op het podium, maar ook er naast. In samenwerking met ROC van Amsterdam en de Gemeente Amsterdam is in Podium Mozaïek onder de vlag House of Hospitality een hybride leer/werk omgeving gecreëerd waarin nieuwkomers die onlangs een verblijfsvergunning hebben verkregen een opleiding kunnen volgen. Wat u gewend bent van de programmering van Podium Mozaïek, ziet u nu ook terug in het café-restaurant waar u deze studenten tegenkomt in de bediening, bij de begeleiding tijdens evenementen en in de keuken.