Café-Restaurant

Culturele ontmoetingsplek

Podium Mozaïek is een gezellige ontmoetingsplek in Amsterdam West waar buurtbewoners en theaterbezoekers samenkomen met nationale en internationale cultuurmakers. In het monumentale pand huist  een modern ruim café-restaurant met verschillende lounge-hoeken en een uitgebreide bar. Het zonnige terras is populair bij jong en oud. 

Bij Podium Mozaïek staat de verbinding en ontmoeting tussen verschillende culturen centraal. Dit ziet u ook terug in onze internationale menukaart. We serveren huisgemaakte gerechten met Mediterrane invloeden, bereid met verse lokale producten. 

Bekijk de virtuele impressie van het café-restaurant.

Take-away

Het café-restaurant is helaas gesloten voor gasten van 15 t/m 27 oktober. We zijn wel de hele week geopend voor afhaalmaaltijden.

Onze chef heeft een speciaal menu samengesteld om af te halen. Échte Mozaïek klassiekers of nieuwe gerechten in Mozaïek stijl. Natuurlijk kunt u ook het fameuze Turks ontbijt bestellen (alleen op za & zo). 

Bekijk het afhaalmenu hier.

Bestellen kan alleen telefonisch via: 020-5800383 of direct aan de deur. Ook kunt u onze gerechten ook bestellen via Thuisbezorgd.

Openingstijden: ma - vr : 16.00 - 21.00 u. / za & zo: 10.30 - 21.00 u

Uw activiteit in het Café-restaurant

Praktische informatie

Het café-restaurant is helaas gesloten van 15 t/m 27 oktober, maar we zijn wel de hele week geopend voor afhaalmaaltijden.

Bestellen kan alleen telefonisch via: 020-5800383 of direct aan de deur. Ook kunt u onze gerechten bestellen via Thuisbezorgd.

Gewijzigde openingstijden

Openingstijden Take-away:

Maandag t/m vrijdag 16.00u - 21.00u
zaterdag & zondag 10.30u - 21.00u

Nieuwe maatregelen rondom uw bezoek

Lees hier welke maatregelen wij verder nemen om uw veiligheid te waarborgen. Ook vragen we u onze huisregels door te lezen en u hier, voor uw en onze veiligheid, aan te houden. Op die manier kan iedereen weer genieten op een veilige manier. Bedankt voor uw begrip.

Contact

Bel het café-restaurant op 020-5800383 of mail naar restaurant@podiummozaiek.nl (niet voor reserveringen).

 

Koop nu een waardebon van het café-restaurant voor een bedrag naar keuze en geniet op een ander moment van een hapje en een drankje in ons gezellige café-restaurant of op het zonnige terras.

Ook leuk om cadeau te geven en vrienden en familie te verrassen met een etentje, borrel of Turks Ontbijt bij Podium Mozaïek.

Podium Mozaiek: Turks ontbijt


Turks ontbijt

Elk weekend serveren we ons befaamde Turks ontbijt. Een traditioneel Turks ontbijt bestaat uit een aantal kleine warme en koude gerechten waaronder waaronder 3 soorten kaas, honing-mascarpone, olijven, salade, muhammara, sigara boregi, börek, simit en een eitje. Tijdens het ontbijt wordt Turkse thee gedronken.

Het Turks ontbijt wordt elk weekend geserveerd van 10.00 - 15.00 uur. Bij mooi weer kunt u ook op het terras Turks ontbijt bestellen en het Turks Ontbijt kunt u indien gewenst ook afhalen. 

Reserveer hier.

Helaas zijn we tot 27 oktober gesloten, maar u kunt het fameuze Turks ontbijt ook bestellen (alleen op za & zo) via 0205800383 of via Thuisbezorgd.nl

 

Reviews

Goede spot om overdag te werken, altijd een fijne sfeer.
Goeie koffie, fijne broodjes en lekker terras.
Fijne bediening, heerlijk Turks ontbijt, open sfeer, mooi ingericht, fraaie kunst aan de muur. Heel fijne plek om met de familie te brunchen!
Heerlijk eten, gezellig drinken, een voorstelling pakken, het kan allemaal!

GROEPSDINERS, FEESTEN EN PARTIJEN

Onze theaterzaal en studio's zijn beschikbaar om te huren tot maximaal 30 personen, voor culturele activiteiten. Commerciële activiteiten zijn helaas niet mogelijk op dit moment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Iets te vieren? Bij Podium Mozaïek bent u van harte welkom voor uw receptie, feest of privé-diner.

Al onze ruimtes zijn flexibel in te richten zodat u er met grote én kleine groepen sfeervol kunt dineren of borrelen. Bij een feestje kunnen we een viplounge met DJ booth voor u inrichten, maar ook een speciale programmering behoort tot de mogelijkheden. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat het u op deze fijne ontmoetingsplek aan niets ontbreekt. 

Kijk bij Verhuur voor de mogelijkheden of neem contact op met zaalverhuur@podiummozaiek.nl voor meer informatie.

House of Hospitality

Podium Mozaïek wil door middel van kunst en cultuur bijdragen aan een open samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Dat doen we op het podium, maar ook er naast. In samenwerking met ROC van Amsterdam en de Gemeente Amsterdam is in Podium Mozaïek onder de vlag House of Hospitality een hybride leer/werk omgeving gecreëerd waarin nieuwkomers die onlangs een verblijfsvergunning hebben verkregen een opleiding kunnen volgen. Wat u gewend bent van de programmering van Podium Mozaïek, ziet u nu ook terug in het café-restaurant waar u deze studenten tegenkomt in de bediening, bij de begeleiding tijdens evenementen en in de keuken.