Café Mozaïek

Laatste nieuws

Vanaf 28 april is ons terras geopend op maandag t/m zondag van 12.00 - 18.00 uur. (Keuken open tot 17.00 uur.)

Café Mozaïek is tijdelijk alleen geopend voor take-away tijdens openingstijden van 12.00 -18.00 u. Bestellen kan via 020-5800383 of aan de deur. 

Kunt u niet wachten om te komen genieten op ons zonnige terras? Reserveer dan nu hier een tafel, want de plaatsen zijn beperkt.

Culturele ontmoetingsplek

Podium Mozaïek is een gezellige ontmoetingsplek in Amsterdam West waar buurtbewoners en theaterbezoekers samenkomen met nationale en internationale cultuurmakers. In het monumentale pand huist een modern ruim café met verschillende lounge-hoeken en een uitgebreide bar. 

Het gemoedelijke Café Mozaïek is de perfecte plek om af te spreken. Het café biedt verse, lokaal geproduceerde gerechten van topkwaliteit en een bekwame service in een vriendelijke, ongedwongen setting. We serveren een Mediterraans geïnspireerd menu dat bestaat uit verschillende wisselende seizoensgerechten, waarmee u op elk moment van de dag een maaltijd naar keuze kunt samenstellen. Ons grote, zonovergoten terras is perfect om te ontspannen en een van onze geweldige ambachtelijke bieren te drinken uit onze brede, met de hand geselecteerde selectie.

Bekijk de virtuele impressie van Café Mozaïek.

Praktische informatie

Gewijzigde openingstijden

Vanaf 28 april is ons terras geopend op maandag t/m zondag van 12.00 - 18.00 uur. (Keuken open tot 17.00 uur.)

Er mogen 2 mensen aan 1 tafel zitten, tenzij iedereen uit 1 huishouden komt.

I.v.m. de beperkte plaats, raden we u aan om vooraf te reserveren via de website. Op de dag zelf nog reserveren? Bel dan naar 020- 5800 383 of kom gezellig langs en reserveer aan de deur.

Café Mozaïek is tijdelijk alleen geopend voor take-away tijdens openingstijden van 12.00 -18.00 u. Bestellen kan via 020-5800383 of aan de deur. 

Nieuwe maatregelen rondom uw bezoek

Lees hier welke maatregelen wij verder nemen om uw veiligheid te waarborgen. Ook vragen we u onze huisregels door te lezen en u hier, voor uw en onze veiligheid, aan te houden. Op die manier kan iedereen weer genieten op een veilige manier. Bedankt voor uw begrip.

Contact

Bel het café op 020-5800383 of mail naar restaurant@podiummozaiek.nl (niet voor reserveringen).

 

Koop nu een waardebon van Café Mozaïek voor een bedrag naar keuze en geniet op een ander moment van een hapje en een drankje in ons gezellige café of op het zonnige terras.

Ook leuk om cadeau te geven en vrienden en familie te verrassen met een etentje, borrel of Turks Ontbijt bij Podium Mozaïek.

Reviews

Goede spot om overdag te werken, altijd een fijne sfeer.
Goeie koffie, fijne broodjes en lekker terras.
Fijne bediening, heerlijk Turks ontbijt, open sfeer, mooi ingericht, fraaie kunst aan de muur. Heel fijne plek om met de familie te brunchen!
Heerlijk eten, gezellig drinken, een voorstelling pakken, het kan allemaal!

GROEPSDINERS, FEESTEN EN PARTIJEN

Onze theaterzaal en studio’s zijn, onder voorbehoud, beschikbaar om te huren voor een maximum tot 30 personen. Neem contact met ons op voor de en mogelijkheden. 

Iets te vieren? Bij Café Mozaïek bent u van harte welkom voor uw receptie, feest of privé-diner.

Al onze ruimtes zijn flexibel in te richten zodat u er met grote én kleine groepen sfeervol kunt dineren of borrelen. Bij een feestje kunnen we een viplounge met DJ booth voor u inrichten, maar ook een speciale programmering behoort tot de mogelijkheden. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat het u op deze fijne ontmoetingsplek aan niets ontbreekt. 

Kijk bij Verhuur voor de mogelijkheden of neem contact op met zaalverhuur@podiummozaiek.nl voor meer informatie.

House of Hospitality

Podium Mozaïek wil door middel van kunst en cultuur bijdragen aan een open samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Dat doen we op het podium, maar ook er naast. In samenwerking met ROC van Amsterdam en de Gemeente Amsterdam is in Podium Mozaïek onder de vlag House of Hospitality een hybride leer/werk omgeving gecreëerd waarin nieuwkomers die onlangs een verblijfsvergunning hebben verkregen een opleiding kunnen volgen. Wat u gewend bent van de programmering van Podium Mozaïek, ziet u nu ook terug in het café waar u deze studenten tegenkomt in de bediening, bij de begeleiding tijdens evenementen en in de keuken.