Over Podium Mozaïek

Al sinds de opening op 21 september 2005 spant Podium Mozaïek zich in om culturele uitwisseling zo goed en inspirerend mogelijk te bewerkstelligen.

En met resultaat; als geen ander weten wij met onze interculturele programmering de nieuwsgierigheid van een grootstedelijk publiek te prikkelen. Ook kloppen steeds meer (jonge) makers met verschillende achtergronden bij ons aan met hun programma’s of het verzoek om artistieke dan wel productionele begeleiding. Bovendien kunnen leerlingen van scholen in Amsterdam West bij Podium Mozaïek terecht voor kennismaking met kunst en cultuur.

Podium Mozaïek kan echter niet zonder de steun en medewerking van geestverwanten die net als ons van mening zijn dat culturele uitwisseling op termijn resulteert in een betere dialoog. En daarmee in meer openheid en samenhang in de gemeenschap.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven biedt Podium Mozaïek daarom meerdere mogelijkheden om bij te dragen, variërend van het adopteren van een keramieke mozaiektegel in ons interieur, tot het sponsoren van voorstellingen en series op naam. 

Word Vriend

Als Vriend van Podium Mozaïek profiteert u van diverse extra’s, zoals interessante aanbiedingen tussendoor en een Mozaïek pas. Eenmaal per jaar nodigen wij u uit om feestelijk de vriendschapsband met Podium Mozaïek en andere Vrienden te vieren en te versterken.

Podium Mozaïek is een algemeen nut beogende instelling en heeft een ANBI status. Een voordeel van schenken aan ANBI's is dat u de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek kan brengen op uw belastbaar inkomen.
Als Vriend van Podium Mozaïek steunt u ons vanaf € 50,- per jaar.

Heeft u interesse om Vriend te worden? Stuur dan een email naar Sylvia van Loo en wij nemen contact met u op.

Word Sponsor

Voor bedrijven biedt Podium Mozaïek verschillende mogelijkheden om bij te dragen en om uw naam te verbinden aan onze missie. Zo kunt u bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe makers die wij in huis ondersteunen, of bijvoorbeeld een kindervoorstelling adopteren. Ook een serie op naam is mogelijk.

Wij kunnen diverse bijzondere tegenprestaties bieden zoals een inspirerende diners in de theaterzaal, creatieve sessies, een bijzonder theaterbezoek en vergader- en congresarrangementen. 

Heeft u interesse om Podium Mozaïek te steunen?

Maak dan een afspraak met onze directeur Zafer Yurdakul.

We praten graag verder over de diverse mogelijkheden.
 

Adopteer een tegeltje en draag een eigen steentje bij!

In ons interieur staat de artistieke kern centraal: de prachtige handgemaakte Iznik keramieke tegelwand vormgegeven door Kiki van Eijk. 

De kunstenares zegt hierover: 
“Het inspirerende van mozaïek vind ik dat allerlei verschillende stukjes, groot en klein, grillig of recht, kleur of geen kleur, samen een geheel worden. Een traditioneel mozaïek is vaak gelegd volgens een strikt patroon of een realistische voorstelling, vaak ook binnen de stijl van een bepaalde religie ontworpen. Ik vind het belangrijk, zeker met het oog op de toekomst, om dit los te laten en een vrijer beeld te creëren. Een beeld dat ieder mens, wel of niet religieus, een vrij gevoel geeft.”

Dit idee past natuurlijk perfect bij de missie van Podium Mozaïek: bruggen bouwen tussen de verschillende culturen die Amsterdam rijk is, opdat we met alle verschillende achtergronden en tradities samen aan een coherente samenleving bouwen waarin eenieder vrij kan zijn. 
Herkent u zich in deze missie en wilt u een steentje bijdragen aan Podium Mozaïek? Dat kan door een van de tegeltjes in het Mozaïek keramiek te adopteren. Uw tegeltje krijgt in een geschaalde afbeelding van het werk uw naam. 

Adopteren van een tegel kan door een mailtje te sturen aan Zafer Yurdakul

Bestel een waardebon voor het Café-Restaurant

Koop nu een waardebon van het café-restaurant voor een bedrag naar keuze. Wanneer we weer open zijn, kunt u de waardebon inleveren en lekker genieten van een hapje en een drankje in ons gezellige café-restaurant of op het zonnige terras.

Bestel waardebon

Doneer direct

Podium Mozaïek is een algemeen nut beogende instelling en heeft een ANBI status. Een voordeel van schenken aan ANBI's is dat u de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek kan brengen op uw belastbaar inkomen.
Wilt u ons direct steunen met een donatie? Dat kan via de website www.allegoededoelen.nl. Wanneer u op onderstaande link klikt, komt u direct in de donatiemodule terecht.

 

Doneer nu