Café Mozaïek

Laatste nieuws

 

17 maart 2022

Café Mozaïek is op zoek naar nieuwe collega's in de bediening en in de keuken. Kijk hier voor meer informatie.

Agenda

Damn Honey, de pocast (uitverkocht) | ZA 30 APRIL | 21.00U | + Afterparty in de foyer met DJ Soulfania

Expositie: Longing for Ithaca door Nena Sesic-Feser | DO 10 MRT T/M ZO 1 MEI 

Expositie: The first reveal door Wessam Matouk | DO 12 MEI (OPENING) T/M ZO 3 JUL | Vrije toegang, aanmelden via: pr@podiummozaiek.nl 

Culturele ontmoetingsplek

Podium Mozaïek is een gezellige ontmoetingsplek in Amsterdam West waar buurtbewoners en theaterbezoekers samenkomen met nationale en internationale cultuurmakers. In het monumentale pand huist een modern ruim café met verschillende lounge-hoeken en een uitgebreide bar. 

Het gemoedelijke Café Mozaïek biedt verse, lokaal geproduceerde gerechten van topkwaliteit en een bekwame service in een vriendelijke, ongedwongen setting. We serveren een Mediterraans geïnspireerd menu dat bestaat uit verschillende regelmatig wisselende seizoensgerechten, die u naar keuze kunt combineren. Ons ruime terras biedt de mogelijkheid om uitgebreid te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel. De grote parassollen zorgen voor een fijne schaduw tegen de hete zomerzon, maar beschermen ook tegen de Nederlandse regenbuien. 

Bekijk de virtuele impressie van Café Mozaïek.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag: 11.00 uur - 17.00 uur | Café open, keuken gesloten

Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag: 11.00 uur - 23.00 uur | Café open, keuken open van 11.00 uur tot 21.00 uur

Vrijdag en zaterdag: 11.00 uur - 00.00 uur | Café open, keuken open van 11.00 uur tot 21.00 uur

Reserveren

Wilt u online een tafel reserveren? Klik dan hier.  Een tafel reserveren op de dag zelf kan alleen telefonisch via: 020- 5800 383. 

Afhaal

Wilt u thuis genieten van een maaltijd? Bel dan 020-5800383 of bestel direct aan de deur voor afhaal. 

Huisregels rondom uw bezoek

Wij vragen onze gasten om zich te houden aan onze huisregels. Bekijk de voorwaarden en huisregels hier. Café Mozaïek en Podium Mozaïek volgen de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19. Lees hier meer over onze COVID-19 maatregelen.

Contact

Telefoonnummer: 020-5800383

Email: restaurant@podiummozaiek.nl 

 

Koop nu een waardebon van Café Mozaïek voor een bedrag naar keuze en geniet op een ander moment van een hapje en een drankje in ons gezellige café of op het zonnige terras.

Ook leuk om cadeau te geven en vrienden en familie te verrassen met een etentje of borrel bij Café Mozaïek.

Reviews

Mooi theater met toprestaurant en terras. Heel erg veel lekker eten en vriendelijk personeel.
Ontzettend lekker en gezond geluncht op het terras! Heel fijn dat er zoveel groentes op de kaart staan. Snelle en vriendelijke bediening.
Heerlijk terras, een zeldzaamheid in de buurt! Lekkere gerechten voor een goede prijs en een goede collectie aan bier en wijn.
Een ontzettend leuk restaurant met een gezellige sfeer. Het eten was niet alleen zeer goed, de gerechten waren erg origineel samengesteld. ... Zeker een aanrader, ook als je niet naar een voorstelling gaat!

FEESTEN EN PARTIJEN

Borrel -  receptie - groepsdiner

Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, diplomauitreiking, receptie of andere feestelijke gebeurtenis vier je bij Café Mozaïek! 

Onze theaterzaal, studio's en het café zijn beschikbaar om te huren voor vergaderingen, TV opnames, feesten, private dinings, borrels en evenementen. 

Al onze ruimtes zijn flexibel in te richten zodat u er met grote én kleine groepen sfeervol kunt dineren of borrelen. Bij een feestje kunnen we een viplounge met DJ booth voor u inrichten, maar ook een speciale programmering behoort tot de mogelijkheden. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat het u op deze fijne ontmoetingsplek aan niets ontbreekt. 

Kijk bij Verhuur voor de mogelijkheden of neem contact op met zaalverhuur@podiummozaiek.nl voor meer informatie.