Verhuur

Theaterzaal

De monumentale theaterzaal van Podium Mozaïek, gelegen op de tweede verdieping, is uiterst flexibel in te richten en geschikt voor verschillende activiteiten tot 350 personen. De zaal biedt vanuit ruime zitplaatsen van drie kanten goed zicht op de centraal gelegen vlakke vloer en is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie.

De theaterzaal heeft een geweldige akoestiek en is hiermee bij uitstek geschikt voor voorstellingen en presentaties en o.a. conferenties, trainingen en vergaderingen. Maar ook voor private dining of feesten kunt u deze inspirerende ruimte afhuren.

Bekijk virtuele impressie van de Theaterzaal

Studio's

Podium Mozaïek beschikt over twee professionele studio’s die beschikbaar zijn voor intieme voorstellingen, repetities of een besloten borrel of diner. Ook voor vergaderingen en trainingen zijn het zeer praktische en prettige ruimtes. In combinatie met de theaterzaal, het productiekantoor en de technische faciliteiten bieden de studio’s uitstekende mogelijkheden om een productie voor te bereiden.

De lichte studio’s hebben een houten vloer en zijn geschikt voor groepen tot 60 personen. Er kunnen lichten ingehangen worden en er is een geluidsinstallatie aanwezig. Indien gewenst kan er een balletvloer worden neergelegd. Eén van de studio’s heeft aan een zijde een spiegelwand, die ook te verbergen is door gordijnen.

Bekijk virtuele impressies van de studio's: impressie 1 - impressie 2

Café / foyer

Met alle voorzieningen onder één dak, vormt Podium Mozaïek de perfecte ambiance voor uw congres, evenement of feest. Tussen uw activiteiten door kunt u het café reserveren voor koffie, lunch, diner of buffet. Ook is het mogelijk om hier stands of een inschrijfbalie te plaatsen.

Het Café Mozaïek is tevens zeer geschikt voor lezingen, kleinere optredens of radio-opnames. Er is hier een klein podium en de ruimte beschikt over een volledige bar. 

Bekijk virtuele impressies van het café: impressie 1 - impressie 2

Café Mozaïek

Ons café is een jong interieurmonument passend bij het monumentale pand met toegepaste kunstelementen, de prachtige centrale wand van handgemaakt Iznik keramiek en comfortabele loungehoeken. In ons café en op het gezellige, zonnige terras staan we voor u klaar om u van heerlijke hapjes en drankjes te voorzien.

Onze chef-kok staat garant voor smakelijke en verrassende wereldse gerechten en denkt  graag met u mee over de lekkerste gerechten en dranken die passen bij uw evenement. Uiteraard is het ook mogelijk om deze bijzondere ruimte af te huren voor een besloten diner, feest of receptie.

Bekijk virtuele impressie van Café Mozaïek