Over Podium Mozaïek

Zaalverhuur: Cafe-restaurant

Podium Mozaïek is al 15 jaar een begrip in Amsterdam en Nederland

Podium Mozaïek is een grootstedelijk theater met café-restaurant in Amsterdam West, gevestigd in de voormalige Pniëlkerk aan de Bos en Lommerweg. Het programma van Podium Mozaïek is voor jong en oud en biedt theater, muziek, comedy, spoken word storytelling, dans en alle mogelijke cross-overs daartussen uit binnen- en buitenland. Met cultuureducatieve trajecten voor PO en VO en verdiepende randprogramma’s voor iedereen. Theater Rast, Het Nederlands Blazers Ensemble (NBE), DEGASTEN en Re-ART zijn onze huisgezelschappen

Podium Mozaïek is tevens beschikbaar voor congressen, bedrijfspresentaties, repetities, montage, TV opnames, verschillende soorten lessen en feesten. Kijk hiervoor bij Verhuur.

In Café Mozaïek serveren we een Mediterraans geïnspireerd menu dat bestaat uit verschillende wisselende seizoensgerechten, waarmee je op elk moment van de dag een maaltijd naar keuze kunt samenstellen. Ons grote, zonovergoten terras is perfect om te ontspannen en een van onze geweldige ambachtelijke bieren te drinken uit onze brede, met de hand geselecteerde selectie.

Voor technische informatie voor bezoekende gezelschappen klik hier.