Programma

Covid-19 maatregelen bij Podium Mozaïek. Wat betekent dat? Update 5 juni 2021

Update 5 juni

Ons café en terras zijn vanaf 5 juni geopend van 11.00 tot 22.00 u. op ma. t/m vr. en van 10.00 tot 22.00 u. op za. en zo. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten, tenzij iedereen uit 1 huishouden komt.

Het theater is weer open voor publiek!

  • In het theater mogen maximaal 50 personen op 1,5 meter afstand aanwezig zijn per ruimte/zaal. Dit is inclusief kinderen tot en met 12 jaar en exclusief personeel.
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. Groepen van maximaal 4 bezoekers zijn toegestaan. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar en personen die op hetzelfde adres wonen.
  • Bezoekers dragen binnen een mondkapje. Deze mag af als iemand zit. 

Onze maatregelen voor het theater

Podium Mozaïek beschikt over een optimaal ventilatiesysteem dat de hele dag en avond maximaal draait. Dit luchtverversingssysteem voert buitenlucht de zaal in. Er wordt alleen schone buitenlucht in geblazen en niet gemengd met afgezogen lucht.

Onze organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat maatregelen genomen zijn om o.a. 1,5 meter afstand te bewaren tussen bezoekers en personeel. Zoals een duidelijke looproute, aparte in- en uitgang met desinfectiepaal en 3 stoelen afstand tussen (12jr+)toeschouwers op de tribune en we mogen maximaal 30 bezoekers ontvangen.

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar, niet aan de deur. We vragen bezoekers een half uur voor aanvang van een voorstelling aanwezig te zijn. Dit doen we om een gespreid verloop van de entree mogelijk te maken. Er is geen pauze, maar drankjes (bij de ticketprijs inbegrepen) mogen mee de zaal in. 

Verder leeft Podium Mozaïek het dringende advies van de Veiligheidsregio Amsterdam na, om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes. Al ons personeel draagt mondkapjes en we vragen onze bezoekers dat ook te doen bij inloop en verplaatsingen.

Zo kunnen we u veilig en met plezier ontvangen.

Bekijk onze huisregels voor meer informatie.

 

Contact en meer informatie

Wij doen ons uiterste best om alle bezoekers en betrokkenen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Actuele informatie vindt u op onze website. U kunt ons bereiken via info@podiummozaiek.nl en op werkdagen via telefoonnummer 020-5800 380 tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Blijf gezond en hartelijk dank voor uw begrip.

Het team van Podium Mozaïek