Programma

Covid-19 maatregelen bij Podium Mozaïek. Wat betekent dat? Update 8 september 2021

Update 8 september

Momenteel zijn er twee manieren om een voorstelling bij Podium Mozaïek te bezoeken: mét en zonder Coronatoegangsbewijs. Bij voorstellingen waar het Coronatoegangsbewijs nodig is geven wij dat aan op de voorstellingspagina en verschijnt er een pop-up bij het afrekenen van uw kaartje.

  • Bij activiteiten en voorstellingen mét Coronatoegangsbewijs hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Wij vragen je bij binnenkomst om je Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.
  • Bij activiteiten en voorstellingen zonder Coronatoegangsbewijs met een maximale capaciteit van 75 bezoekers, verzoeken we onze bezoekers de 1,5 meter afstand te respecteren.

Elke bezoeker krijgt voorafgaand aan de voorstelling een reminder e-mail met ons meest actuele coronaprotocol. 

Update 26 juni

Het theater is weer open voor publiek!

  • In het theater mogen maximaal 80 personen op 1,5 meter afstand aanwezig. Dit is inclusief kinderen tot en met 12 jaar.
  • Vooraf reserveren, registratie en een gezondheidscheck zijn verplicht. 
  • Voor een bezoek aan Podium Mozaïek is geen coronatoegangsbewijs nodig

Ons café en terras zijn geopend op maandag en dinsdag van 11.00 - 17.00 uur en van woensdag t/m zondag van 11.00 - 23.00 uur. Onze keuken is geopend van woensdag t/m zondag van 11.00 uur t/m 22.00 uur.

Op maandagen en dinsdagen is onze keuken helaas gesloten vanwege personeelstekorten. 

Onze maatregelen voor het theater

Podium Mozaïek beschikt over een optimaal ventilatiesysteem dat de hele dag en avond maximaal draait. Dit luchtverversingssysteem voert buitenlucht de zaal in. Er wordt alleen schone buitenlucht in geblazen en niet gemengd met afgezogen lucht.

Onze organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat maatregelen genomen zijn om o.a. 1,5 meter afstand te bewaren tussen bezoekers en personeel. Zoals een duidelijke looproute, aparte in- en uitgang met desinfectiepaal en 3 stoelen afstand tussen (12jr+)toeschouwers op de tribune.

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar, niet aan de deur. We vragen bezoekers een half uur voor aanvang van een voorstelling aanwezig te zijn. Dit doen we om een gespreid verloop van de entree mogelijk te maken. Er is geen pauze, maar drankjes (bij de ticketprijs inbegrepen) mogen mee de zaal in. 

Zo kunnen we u veilig en met plezier ontvangen.

Bekijk onze huisregels voor meer informatie.

 

Contact en meer informatie

Wij doen ons uiterste best om alle bezoekers en betrokkenen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Actuele informatie vindt u op onze website. U kunt ons bereiken via info@podiummozaiek.nl en op werkdagen via telefoonnummer 020-5800 380 tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Blijf gezond en hartelijk dank voor uw begrip.

Het team van Podium Mozaïek