Programma

Covid-19 maatregelen bij Podium Mozaïek. Wat betekent dat? Update 14-10-2020

 

Onze maatregelen voor het theater

Na de nieuw afgekondigde maatregelen tijdens de landelijke persconferentie op 13 oktober 2020 blijft ons theater geopend voor publiek, tot maximaal 30 bezoekers dit is exclusief noodzakelijk personeel.

Podium Mozaïek beschikt over een optimaal ventilatiesysteem dat de hele dag en avond maximaal draait. Dit luchtverversingssysteem voert buitenlucht de zaal in. Er wordt alleen schone buitenlucht in geblazen en niet gemengd met afgezogen lucht.

Onze organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat maatregelen genomen zijn om o.a. 1,5 meter afstand te bewaren tussen bezoekers en personeel. Zoals een duidelijke looproute, aparte in- en uitgang met desinfectiepaal en 3 stoelen afstand tussen (12jr+)toeschouwers op de tribune.

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar, niet aan de deur. We vragen bezoekers een half uur voor aanvang van een voorstelling aanwezig te zijn. Dit doen we om een gespreid verloop van de entree mogelijk te maken. Er is geen pauze, maar drankjes (bij de ticketprijs inbegrepen) mogen mee de zaal in. 

Verder leeft Podium Mozaïek het dringende advies van de Veiligheidsregio Amsterdam na, om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes. Al ons personeel draagt mondkapjes en we vragen onze bezoekers dat ook te doen bij inloop en verplaatsingen.

Zo kunnen we u veilig en met plezier ontvangen.

Bekijk onze huisregels voor meer informatie.

 

Onze maatregelen voor het café-restaurant

Ons café-restaurant is per 15 oktober helaas gesloten voor gasten. Wel blijft het mogelijk om maaltijden af te halen of te bestellen via Thuisbezorgd.nl. Lees hier meer over onze afhaal- en thuisbezorgd aanbod. 

 

Contact en meer informatie

Wij doen ons uiterste best om alle bezoekers en betrokkenen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Actuele informatie vindt u op onze website. U kunt ons bereiken via info@podiummozaiek.nl en op werkdagen via telefoonnummer 020-5800 380 tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Blijf gezond en hartelijk dank voor uw begrip.

Het team van Podium Mozaïek

 

 

Contact and information

We are trying hard to keep all visitors and parties involved as well informed as possible. Up to date information can be found on our website. For questions and more information you can contact us by email at info@podiummozaiek.nl. On weekdays you can call us from 10 am to 5 pm at 020-5800 380.


Stay healthy and thank you for your understanding in this extraordinary situation.

Click here for our Language no Problem Program.

Team Podium Mozaïek

Naast de reeds genomen maatregelen die u hieronder terugvindt, leven we het dringende advies van de Veiligheidsregio Amsterdam na, om mondkapjes te dragen. Al ons personeel draagt mondkapjes en we vragen onze bezoekers dat ook te doen bij inloop en verplaatsingen.