Theater

filter

Filter op:


Genre
MuziekComedyTheaterGastprogrammeringToneelBeeldende kunstDansKindervoorstellingBeeldend theater,KindervoorstellingComedy,GastprogrammeringMuziek,GastprogrammeringMuziektheaterBeeldend theaterMultidisciplinair theaterFilm

Datum


Toon alles
Maand
maartaprilmeijunijuli

Serie
#female gazeLanter & FanterGastprogrammering
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal (incl. consumptie)
18.00
Met Stadspas/ 65+ (incl. consumptie)
16.00
Met Mozaiekpas
14.40
Studentenkorting/CJP/CKV (incl. consumptie) Vrije plaatskeuze
13.00


Geen verhaal
Laura van Dolron

za 28 mei '22 , 21:00
Theaterzaal

Je was heel de tijd al heel, ook al stond je hart in brand. Er was vrede in je tenen en de palm van je hand.

Laura van Dolron staat bekend om haar stand-up philosophy, en ze is terug. Na een grote crisis raapt ze zichzelf bij elkaar samen met haar publiek. Voor iedereen die wel eens iets verloren is wat hij liever had gehouden. Voor iedereen wiens hart ooit brak, heel soms denkt dat het nooit meer lente wordt, troost nodig heeft. En een beetje liefde. Laura brengt het echte leven naar het theater en het theater naar het echte leven. Zo speelt ze in een afkickkliniek, in een hospice, een daklozenopvang en verwerkt ze haar ervaringen tot een voorstelling.

En andersom. 

 

De nieuwe Laura van Dolron heet Geen verhaal. Intermittent fasting met taal. Onder het motto niet spelen maar helen wordt het theater een veilige plek waar Laura op een nieuwe manier naar de werkelijkheid kijkt. Dit keer geen stand-up philosophy, maar sit-down spirituality. Op zoek naar de taal, voorbij het verhaal.

 

Credits:

Concept en spel: Laura van Dolron

Met: Steve Aernouts

Muziek: Frank Van Kasteren

Campagnebeeld: Annelien Nijland

 

Het hele jaar met korting naar de voorstelling met de Mozaïekpas

Met de Mozaïekpas koopt u het hele seizoen voor u en uw introducee tickets met 20% korting! Bovendien krijgt u ook nog eens 10% korting in het theatercafé. Koop de Mozaïekpas voor € 15,- online of bij onze ticketdesk.

 Terug naar overzicht