Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyMuziektheaterMuziekGastprogrammeringDansTheaterBeeldende kunstKindervoorstellingFilm

Datum


Toon alles
Maand
junijuliseptember

Serie
#female gazeJULIDANSJulidans
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
17.50
Normaal (incl. consumptie)
17.50
Met Stadspas/ 65+ (incl. consumptie)
15.50
Studentenkorting/CJP/CKV (incl. consumptie) Vrije plaatskeuze
12.50


Met afterparty & photobooth!

Victor Luis van Es
De Lachende Derde

za 25 feb '23 , 21:00
Comedy
Theaterzaal

Een persoonlijke voorstelling over alledaagse worstelingen met discipline, vriendschap, liefde, werk, en het bestaan op zich

Als Victor vroeger spijbelde, deed hij dat om rondjes te kunnen lopen. De hele dag wandelde hij dan doelloos door de stad. Het enige wat hij deed was dagdromen over de toekomst en kijken naar de mensen op straat en fantaseren over later.

Nu hij ouder is, is de stad, maar ook de wereld veranderd. Hij wandelt en spijbelt nog steeds. Waarom staat hij soms volledig uit en waarom baart hem dat geen zorgen?

Een persoonlijke voorstelling over alledaagse worstelingen met discipline, vriendschap, liefde, werk, en het bestaan op zich.

 

Afterparty met photobooth & DJ Mika Akela

Mika Akela is het alter-ego van Maikel Vermeulen. De Rotterdamse open format/genre-fluid DJ heeft een enorme liefde voor verschillende stijlen muziek en hun kleurrijke geschiedenis. Hierdoor is hij niet voor één gat te vangen en heeft hij verschillende DJ-setjes klaarstaan. Van Pop Classics tot Indie/Alternative Rock, van Disco House en tot Techno, hij draait het allemaal! Voor deze avond heeft Mika Akela een speciale set voorbereid van swingende Nu-Disco en Indie Dance nummers, met een klein randje Queer-pride. 

 Terug naar overzicht