Theater

filter

Filter op:


Genre
TheaterGastprogrammeringKindervoorstellingDansComedyMuziekToneelStorytellingStorytelling,ComedyMuziektheaterBeeldend theater,KindervoorstellingSpoken WordMultidisciplinair theaterBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
decemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
#female gazeLanter & Fanter
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal (incl. consumptie)
22.50
Met Stadspas/ 65+ (incl. consumptie)
20.50
Studentenkorting/CJP/CKV (incl. consumptie) Vrije plaatskeuze
17.50
Uitverkocht Uitverkocht (wachtlijst) prijsinformatie

Met Afterparty!

Hatim Ammor & Marmoucha Orchestra
Hatim Ammor & Marmoucha Orchestra

za 8 okt '22 , 20:30
Muziek
Theaterzaal

Bezielde beleving van het nieuwe Marokkaanse geluid in de Arabische popmuziek
 

Hatim Ammor is één van de grondleggers van de nieuwe Marokkaanse popmuziek, een muzikale stijl die traditionele Marokkaanse muziek combineert met invloeden uit de rap, hiphop en pop. Onder begeleiding van het magistrale Marmoucha Orchestra presenteert Hatim Ammor op deze avond orkestrale versies van zijn beste werk. Na het concert draait DJ Hiba een mix van Marokkaanse muziek tijdens de afterparty in de foyer.

Deze show is helemaal uitverkocht, er zijn wel nog tickets voor de show op donderdag 13 oktober in TivoliVredenburg, Utrecht. 

Hatim Ammor 
In 2006 debuteerde Ammor met de hit ‘Gouli’ [Zeg eens], waarna hij nummers uitbracht die stuk voor stuk bovenaan de hitlijsten van digitale platforms prijkten. In 2012 schudde hij de Marokkaanse muziekwereld op met zijn hit ‘Ghdeb Ghdeb’ [Teleurgesteld], die het Marokkaanse muzieklandschap volledig veranderde. De artiest staat bekend om zijn liefde voor het mixen van zijn muzikale roots met invloeden van traditionele Arabische muziek en Arabische popmuziek – en wordt terecht als pionier van de Marokkaanse pop beschouwd.

Ammor is een invloedrijke artiest van zijn generatie met grote successen in de Arabische Wereld. Nummers als ‘Viva Morocco’ en ‘Ma Yestahelni’ [Hij verdient me niet] maakten hem geliefd bij het publiek. In 2017 werkte hij mee aan de internationale hit ‘Nos Fuemos Lejos’, waarmee hij de eerste Arabische artiest werd die samenwerkte met Enrique Iglesias, Descemer Buenos en Red One. Samen met andere grootheden heeft Hatim Ammor het Marokkaanse geluid definitief een plaats gegeven in de Arabische popmuziek.

Marmoucha Orchestra
Het Marmoucha Orchestra bestaat uit bevlogen musici met een passie voor diverse muzikale talen. Ze combineren ongemoeid stijlen en tradities van Noord-Afrika, het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied met hedendaagse westerse stromingen.
Ondanks of misschien juist door de muzikale diversiteit slaagt het Marmoucha Orchestra erin een onmiskenbare identiteit en een eigen geluid te creëren. De essentie van muziek is mensen raken, ze samenbrengen en inspireren – en dat is precies wat het Marmoucha Orchestra doet.

DJ Hiba
DJ Hiba staat bekend om haar swingende shows. Geïnspireerd door verschillende DJ’s besloot ze op 25 jarige leeftijd DJ te worden en kreeg meteen de smaak te pakken. Haar successen bleven niet onopgemerkt, en tot op de dag van vandaag behoort zij tot de top onder de Marokkaanse DJ’s. Zij is een veelgevraagde DJ op feesten en festivals. DJ Hiba zorgt voor de Arabische beats, gemixt met clubmuziek.Terug naar overzicht