Theater

filter

Filter op:


Genre
TheaterGastprogrammeringKindervoorstellingDansComedyMuziekToneelStorytellingStorytelling,ComedyMuziektheaterBeeldend theater,KindervoorstellingSpoken WordMultidisciplinair theaterBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
decemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
#female gazeLanter & Fanter
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:

Selam Salam Shalom
reART Collective feat. Noam Vazana & Hebrew Groove

za 26 nov '22 , 20:30
Muziek, Gastprogrammering
Theaterzaal

Liederen uit klassieke Turkse/Ottomaanse muziek, Sefardisch muziek, liederen in het Turks, Hebreeuws, Jiddisch, Arabisch, Engels en Nederlands gecombineerd met nieuwe muziek van Noam Vazana en Selim Doğru. Een muzikale reis door de eeuwen heen tot het heden. 

Noam Vazana, Burak Savaş, Tahsin Topulca, Nuri Gazibeyoğlu en Nurdan Saru Günaltay, 
zang Selam Shalom Koor (reART Wereldmuziek Koor & Hebrew Groove)reART Ensemble 
Burak Savaş, zang, tanbur en viool
Emma Breedveld, viool
Caner Malkoç, klarinet en sax
Alper Kekeç, İbrahim Avcı, Şenol Küçük, percussie
Ardashes Agoshian: basgitaar
Selim Doğru: piano

Noam Vazana
Noam Vazana is zangeres, componist, trombonist, pianist en dirigent. Zij zingt en schrijft liederen in het Ladino, de taal van haar oma met Marokkaanse roots. Zelf is ze opgegroeid in Israël in een mengelmoes van culturen en woont ze nu in Amsterdam. Ze speelde op prestigieuze festivals als North Sea Jazz, Music Meeting en Jazzahead, en werd een bestseller op iTunes.

Hebrew Groove 
Hebrew Groove is een amateur, jong en eigentijds Hebreeuwsezang groep gevestigd in Amsterdam. Hun repertoire bestaat van Israelische pop liedjes verkleeden met de groovy piano en close harmony vocal arrangementen van dirigente Noam Vazana. Hebrew Groove trad op Museumnacht, Paradiso Koorendagen, Salaam-Shalom solidariteits evenement voor Charlie Hebdo, Namen en nummers, Koor en more festival en op de EU voorverkiezingen conferentie over Israel. 

Dit concert is tot stand gekomen aanleiding van de initiatief van St. Kunst en Dialoog: het Selam Shalom, het Turks-Arabisch-Hebreeuws Koor Project. In Podium Mozaïek tonen we het vervolg daarop.

After Party met DJ Serkan Kaba 

Productie 
reART Collective & Kunst en Dialoog

Lees meer

Terug naar overzicht