Theater

filter

Filter op:


Genre
TheaterOpen StageComedyMuziektheaterStorytellingKindervoorstelling, MuziektheaterDocumentaireBeeldende kunstGastprogrammering, Multidisciplinair theaterGastprogrammeringKindervoorstellingDansMultidisciplinairFilmSpoken WordBeeldend theaterMultidisciplinair theater

Datum


Toon alles
Maand
aprilmeijunijulioktober

Serie
#female gazeHerdenkingsjaar SlavernijverledenTheater na de DamLanter & FanterBevrijdingsdag
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
Gratis


In de Hoofdrol - - harp en zangstem
De Componistenwerkplaats

zo 27 nov '22 , 17:00
Gastprogrammering
Studio 2

Nieuw gecomponeerde muziek voor een onbekendere bezetting, dat is de gedachte achter de serie ‘in de hoofdrol’. Deze editie staat de combinatie van harp en zangstem centraal. Een combinatie van instrumenten die je misschien niet vaak hoort, maar geweldig kan klinken! ‘In de hoofdrol’ is een initiatief van ‘De Componistenwerkplaats’. Componisten Reza Nakisa en Henk Stoeten laten graag zien en horen dat het harp-zang duo een verfrissend alternatief kan zijn voor de welbekende combinatie piano en zang.

m.m.v. Bibi Afshar-Shirazi (harp), Beate Loonstra (harp), Elisa Maayeshi (sopraan) en Ellen van den Berg (sopraan).

Lees minder  

Over de componistenwerkplaats
De componistenwerkplaats is een informele learning community voor componisten, van beginnend tot (ver)gevorderd. Het doel is om onderling kennis uit te wisselen en het ambacht van componist toegankelijker te maken.

Pay as you like
Je kunt hier een kaartje reserveren. Dat kost je alleen de ticketkosten vanuit podium Mozaiek: €1,50 per kaartje. Na afloop van het concert kan je een vrije donatie doen: wat jij het waard vond!

Lees meer

Terug naar overzicht