Theater

filter

Filter op:


Genre
WorkshopsKindervoorstellingTheaterMuziekBeeldende kunstStorytelling, KookshowFilmDocu-theaterTalentenpodiumDansComedyGastprogrammeringStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterBeeldend theaterMultidisciplinair theater

Datum


Toon alles
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:

Expositie: Feras Dahhan X Lanter & Fanter Winterfestival

di 3 jan '23 - wo 8 feb '23
Foyer

Feras Dahhan werkt op het gebied van metaalsculptuur, decoratieve kunst en mozaïekontwerp. Feras maakt gebruik van verschillende materialen zoals metaal, hout, stoffen bekleding en mozaïek en combineert deze in zijn handgemaakte meubels en kunstwerken. 

Feras over zijn mozaïekkunst:  

Mozaïek is gemaakt van natuurlijke stenen waarvan de kleuren niet worden aangetast door veranderingen in klimaat of zonlicht. Afbeeldingen en inscripties worden daarom in mozaïek vereeuwigd, om verhalen te vertellen en om ze eeuwenlang door te kunnen geven. Dit kunstproject is gestart in 2012 maar werd een tijd stopgezet door de oorlog in Syrië. Ik presenteer u mozaïekschilderijen met artistieke thema's die spreken over vrijheid, vrede en schoonheid. Ik hoop dat het aan uw verwachtingen voldoet. 

https://www.worldartferasdahhan.nl/

 

Terug naar overzicht