Theater

filter

Filter op:


Genre
Beeldende kunstTheaterComedyGastprogrammering, ComedyMuziekMuziektheaterStorytellingKindervoorstellingGastprogrammeringComedy,GastprogrammeringSpoken WordBeeldend theaterMultidisciplinair theater

Datum


Toon alles
Maand
maartaprilmeijunijulioktober

Serie
#female gazeHerdenkingsjaar SlavernijverledenLanter & FanterGastprogrammering
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:

BEST OF THE WEST 2023
Thema #breeklos

za 23 sep '23 -

Steel jij thuis de show? Dans je de sterren van de hemel op TikTok, kan jij iedereen genadeloos imiteren, of heb je altijd een dozijn songteksten in je hoofd? Schrijf je dan nu in voor Best of the West 2023 en deel jouw talent!

BEST OF THE WEST is een podium voor jonge talenten tussen de 8 en 21 jaar, met prijzen om dit talent verder te ontwikkelen. Wij nodigen iedereen uit die woont, werkt of naar school gaat in Amsterdam West om een spetterende act op te voeren. Solo’s, duetten, groepen: iedereen is welkom!

Dit jaar is het thema BREEK LOS. Hoe vertaal jij dit thema vol energie, persoonlijke kracht en verandering? Laat jouw verhaal horen, laat het zien! En wat je ook doet: losbreken vraagt lef, dat verdient sowieso applaus!

MET EEN PRIJZENPOT VAN 8.500 EURO ÉN VELE MASTERCLASSES TE WINNEN!!

Er zijn vijf disciplines: Acteren (film en theater), Taal (poëzie, spoken word, storytelling en songwriting), Muziek (versterkt en onversterkt), Dans en Beeldende kunst (ook digitaal, film, fotografie en mode). Een jury van professionele kunstenaars en artiesten kijkt mee en geeft behalve prijzen ook persoonlijk advies. Voor elke discipline is er een 1e prijs van €750,-, en een 2e prijs van €500,- te besteden aan het doorontwikkelen van je of jullie talent. Als derde prijs win je een privé masterclass van een professional in je eigen discipline.

Best of the West #BREEK LOS vindt plaats op zaterdag 23 september 2023 bij Podium Mozaïek. Inschrijven kan tot en met 18 september 2023 via BESTOFTHEWEST.NL

Terug naar overzicht