Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyBeeldende kunstDansWandelvoorstelling, DansTheaterMuziekDocu-theaterTalentenpodiumGastprogrammeringKindervoorstellingStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterMultidisciplinair theaterFilmBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
junijuliseptemberoktobernovemberdecemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
Herdenkingsjaar SlavernijverledenJulidansMozaïek Kids#female gaze
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:

Stories from the East
Nederlands Blazers Ensemble (NBE)

do 5 okt '23 , 20:30
Muziek
Theaterzaal

Als je je vaderland ontvlucht, kun je je verhalen dan inpakken en meenemen?’

De Blazers trekken speciaal voor jou alles uit de kast om een unieke kans te bieden, het beleven van een nieuw NBE-programma met oude vrienden: Stories from the East. De twee dierbare Iraanse vrienden Ali Ghamsari (tār) en Haleh Seyfizadeh (zang), bekend uit de eerdere voorstelling ‘Bach & Soefi’, in combinatie met aangrijpende verhalenverteller Sahand Sahebdivani die de verhalen tot leven brengt die zijn ouders als politiek vluchtelingen achterlieten in Iran.

Samen geven zij in deze bijzondere NBE-voorstelling – over oorlog, vluchten en hoop op een nieuwe wereld – antwoord op de vraag: ‘Als je je vaderland ontvlucht, kun je je verhalen dan inpakken en meenemen?’

Voorproefje van het programma? Beluister Ali en Haleh tijdens Bach & Soefi in 2017:
NBE & Ali Ghamsari & Haleh Seyfizadeh - Tansif Jam e Digar - fragment - YouTube
Of bekijk Haleh en Ali online bij Vrije Geluiden uit 2017:
Haleh Seyfizadeh & Ali Ghamsari: Live Session VG Turning East - YouTube


‘Stories from the East’ vervangt de aangekondigde voorstelling American Roots, die in oktober 2023 wegens persoonlijke omstandigheden van gastartiest Pura Fé helaas is komen te vervallen. Had je al tickets voor een van de American Roots-concerten in oktober? Dan heeft u hierover een mail van ons ontvangen.

Credits
Zang en tār: Ali Ghamsari
Zang: Haleh Seyfizadeh
Inleiding door: Sahand Sahebdivani

Tweede kaartje gratis voor buurtbewoners
Woont u in de buurt van Podium Mozaïek? Buurtbewoners met postcodes 1055, 1056, 1057, 1061, 1062 en 1063 kunnen voortaan bij aankoop van één ticket, een tweede ticket gratis bijbestellen. Dit geldt voor álle concerten van het Nederlands Blazers Ensemble. Kaarten zijn geplaceerd en online te bestellen. Mogelijk vragen we u naar een bewijs van adres.

Terug naar overzicht