Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyBeeldende kunstDansWandelvoorstelling, DansTheaterMuziekDocu-theaterTalentenpodiumGastprogrammeringKindervoorstellingStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterMultidisciplinair theaterFilmBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
junijuliseptemberoktobernovemberdecemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
Herdenkingsjaar SlavernijverledenJulidansMozaïek Kids#female gaze
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
39.00


Birsen Tezer in Concert
Birsen Tezer

za 11 nov '23 , 20:30
Muziek
Theaterzaal

Bereid u voor om Birsen Tezer te ontmoeten in Amsterdam en geniet van haar betoverende stem.

Birsen Tezer maakte kennis met muziek tijdens haar middelbare schooljaren en studeerde in 1984 muziek aan het İ.T.Ü. Turks Muziek Staatsconservatorium. Hier koos ze het kanun-instrument en kreeg les van haar leraar Erol Deran. Haar eerste twee albums "Cihan" en "İkinci Cihan" oogstten veel lof. Gedurende deze periode kreeg ze steun van Bülent Ortaçgil, een belangrijke figuur in de Turkse muziekwereld. Bij haar concerten wordt ze vergezeld door enkele van de meest prominente muzikanten van Turkije.

We kijken vol spanning uit naar het onvergetelijke concert van Birsen Tezer in Amsterdam! Met haar unieke mix van folk- en jazzmuziek zal de artiest het publiek een betoverende avond bezorgen. Met haar album "Kağıttan Kaptanlar", dat in 2023 is uitgebracht, heeft Birsen Tezer indruk gemaakt op muziekliefhebbers en wordt ze beschouwd als een van de belangrijkste vrouwelijke stemmen van de 21e eeuw. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring en een onvergetelijke avond met Birsen Tezer in Amsterdam te beleven!

Terug naar overzicht