Theater

filter

Filter op:


Genre
WorkshopsKindervoorstellingTheaterMuziekBeeldende kunstStorytelling, KookshowFilmDocu-theaterTalentenpodiumDansComedyGastprogrammeringStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterBeeldend theaterMultidisciplinair theater

Datum


Toon alles
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Voorpremière
De 9e -
Nederlands Blazers Ensemble (NBE)
do 8 mei '25 20:30
Muziek
Anton de Kom, mijn vader -
Raymi Sambo Maakt
do 15 mei '25 20:30
Storytelling
Laat me leven -
Theater RAST
za 17 mei '25 20:30
Theater
Prijzen voor deze voorstelling:
bestel

Voorpremière

De 9e
Nederlands Blazers Ensemble (NBE)

do 8 mei '25 , 20:30
Muziek
Theaterzaal

De ultieme symfonie van vrede en vrijheid: de Negende van Beethoven
 

Beethoven was een rebel & rockstar van in zijn tijd: artistiek onafhankelijk zocht hij de grenzen van muziek op en zette publiek en muzikanten graag op het verkeerde been. De negende symfonie was vernieuwend door een koor te integreren in de muziek, dat was pas echt gedurfd!

Zelf ook niet vies van een flinke dosis eigenzinnigheid, maakten de Blazers een geheel eigen en unieke blazersversie van de beroemde 9e. Met een koor met zangers uit alle werelddelen en solisten en instrumentatie van heinde en verre, klinken Beethovens dramatische en universele noten pas echt broederlijk, verbindend en als noten van ons allemaal.

De muziek is zo meeslepend en uitnodigend dat het moeilijk zal zijn om niet uit volle borst mee te zingen met de beroemde ‘Ode an die Freude’. De krachtige boodschap van eenheid en broederschap zal luid klinken en nog lang resoneren na een avond vol emotie en verbinding.

Tweede kaartje gratis voor buurtbewoners
Woont u in de buurt van Podium Mozaïek? Buurtbewoners met postcodes 1055, 1056, 1057, 1061, 1062 en 1063 kunnen voortaan bij aankoop van één ticket, een tweede ticket gratis bijbestellen. Dit geldt voor álle concerten van het Nederlands Blazers Ensemble. Kaarten zijn geplaceerd en online te bestellen. Mogelijk vragen we u naar een bewijs van adres.

Terug naar overzicht