Programma

filter

Filter op:


Genre
Muziek

Datum


Toon alles
Maand
november

Serie
Gastprogrammering
Filter(s):
Aşk Dersleri (TURKS GESPROKEN) -
Füsun Demirel
zo 11 nov '18 20:00 uur
Gastprogrammering
Stand-up show (Turks gesproken) -
Kaan Sekban
zo 25 nov '18 20:00 uur
Gastprogrammering
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

Aşk Dersleri (TURKS GESPROKEN) - Füsun Demirel
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
€ 16.00
Voorverkoop
€ 14.00
Met studentenkorting/CJP/CKV
€ 12.00
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop
€ 12.00
Met Stadspas/ 65+
€ 12.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop
€ 12.00

Aşk Dersleri (TURKS GESPROKEN)
Füsun Demirel

zo 11 nov '18 20:00 uur
Gastprogrammering

Van en door de bekende actrice F├╝sun Demirel nu in Nederland!

Na succesvolle voorstellingen in Turkije en in Engeland, brengt Füsun Demirel haar voorstelling "Liefdeslessen" nu in Nederland ten tonele.
"Liefdeslessen" is een vrije bewerking van Füsun Demirel van het door haar uit het Italiaans in het Turks vertaalde toneelstuk van Dario Fo en Franca Rame, "Seks? Eh, daar zeg ik geen nee tegen!" Zij combineerde het stuk met haar eigen kinder- en jeugdervaringen om dit in "Liefdeslessen" met het publiek te delen.

**Let op: Deze voorstelling is volledig in het Turks

Oyunda, yazarlar ak ve cinsellii ironik bir üslupta anlatyor.
Füsun Demirel; çevirmenliini yapt, talyan yazarlar Dario Fo ve Franca Ramenin kaleme ald Seks? Eh, Hayr Demem! balkl oyunu uyarlayarak, kendi çocukluk ve ergenlik anlarndan yola çkp kiisel tecrübelerini seyirciyle paylayor. Oyuna ayn zamanda Tek Kiilik Diyalog, Bant Sistemi ve Tecavüz oyunlar elik ediyor.
Türkiyede ve dünyada kadnlk meselesini, kadnlarn sorunlarn irdelerken erkeklik meselesi de unutulmuyor. Eer sevmeyi, ak olmay, cinsellii anlayarak yaayamyorsak sürekli olarak bir yanmzn eksik kaldn ve bunu yarnlara tamann insanda yarataca olumsuzluklar hatrlatyor.

Lees verder >

In "Liefdeslessen" portretteert zij liefde en seks met humor en een vleugje ironie. Welke prijs seksuele onwetendheid kan hebben; waar gebrek aan onderwijs toe kan leiden; de negatieve invloed van traditionele, conservatieve relaties in het gezin op de ontwikkeling van het kind; sexuele problemen in het huwelijk en dergelijke onderwerpen worden verwoord en in interactie met het publiek in het licht gezet. Het stuk focust op vrouwen-issues, maar mannen-issues worden zeker niet vergeten! Uitgangspunt is: wanneer we maar voortleven zonder iets (meer) te begrijpen van liefde en seks, dan blijft een belangrijke kant van ons onderontwikkeld, wat van grote negatieve invloed op onze toekomst en die van onze kinderen kan zijn.
Demirel heeft met "Liefdeslessen" de missie om dit op het publiek over te brengen. Dat gebeurt behalve met ernst, humor en ironie, zeker ook met veel liefde.

Demirel: ' Het is geen klassiek theaterstuk, meer volkstheater, een reis... Het theater is als het ware veranderd in een laboratorium, een scholing, en we zijn in feite met elkaar in een groepstherapie. Ons doel is om -al is het maar een beetje- onze taboes aan te raken, en als personen die bereid zijn tot verandering de zaal te verlaten.'

Terug naar overzicht