Theater

Met workshops!
Uitverkocht (wachtlijst) De Grote 5 (familie 3+) Try-out -
Meneer Monster
za 1 apr '23 15:00
Kindervoorstelling, Beeldend theater
Met workshops!
Kinderen van het Verdwenen Woud (familie 6+) -
Duda Paiva Company
ma 10 apr '23 14:00
Beeldend theater, Kindervoorstelling
Met workshops!
Superball, Lollipop and Mr. Classic (8+) -
Oorkaan
zo 7 mei '23 14:00
Muziektheater, Kindervoorstelling
3

Lanter & Fanter

FAMILIEVOORSTELLINGEN IN AMSTERDAM 

Onze huismuizen Lanter & Fanter zijn dol op het theater! En dat plezier delen ze graag met jullie. Daarom kunnen alle kinderen, groot en klein, mee met Lanter & Fanter op avontuur in Podium Mozaïek tijdens de Lanter & Fantermiddagen. Want dan zijn er knotsgekke kindervoorstellingen te zien en kan iedereen meedoen met superleuke workshops. Knutselen, tekenen, trommelen, theaterspelen of fotograferen; actief en creatief! 

Naast theater zijn Lanter & Fanter ook dol op muziek en feestjes. Ze hebben geluk, want we hebben een heleboel dans en muzikale voorstellingen op de agenda staan dit seizoen. Tuimelen, beatboxen, zingen, dansen, springen... Het gebeurt allemaal op het podium van Podium Mozaïek! 

Maar stiekem stelen ze ook zelf graag eens de show hoor. Want als de kat van huis is… Nou dan durven Lanter & Fanter wel eens zelf het podium op te kruipen en een feestje te geven. Of beter gezegd; fissa! Dat wil jij toch niet missen? 

Lanter & Fanter in huis

Wil je Lanter & Fanter ook bij je thuis? Download dan nu hier de supervrolijke kleurplaat die je hier ziet of de Lanter & Fanter kleurplaat voor 2+ , print uit, kleur in en hang je kunstwerk op in je kamer. 

 

Lanter en Fanter kleurplaat Podium Mozaiek kindervoorstellingen in Amsterdam