Theater

Welkom bij Podium Mozaïek! Voor theater, muziek, comedy, spoken word storytelling, dans en alle mogelijke cross-overs daartussen uit binnen- en buitenland, voor jong en oud. Op de Lanter & Fantermiddagen zijn alle kinderen van Amsterdam welkom bij Podium Mozaïek voor de leukste kinder- en familievoorstellingen. 

Onze huismuizen Lanter en Fanter zijn dikke vrienden en dol op theater: muziektheater, danstheater, sprookjestheater, circustheater; het maakt niet uit. Daarom gaan ze graag samen op avontuur in Podium Mozaïek! Op Lanter & Fantermiddagen kunnen kleine en grote kinderen met hun mama’s en papa’s, opa’s en oma’s en vriendjes de leukste avonturen beleven in het theater en meedoen met supertoffe workshops!

 

Aan de andere kant (Familie 4+) -
Tg. Winterberg
wo 19 okt '22 14:00
Kindervoorstelling, Beeldend theater
Topsy Turvy (4+) -
Keren Levi (Stichting NeverLike)
zo 8 jan '23 14:00
Kindervoorstelling, Dans
Gong en de vier neuzen (premiere) 5+ -
Oorkaan Ensemble
zo 5 feb '23 14:00
Kindervoorstelling, Muziektheater
Tuimel & Bounce (3+) -
Honey Eavis ism Frontaal Theaterbureau
zo 26 feb '23 15:30
Kindervoorstelling, Dans
Liegebeesten (7+) -
Ada Ozdogan en Theater Sonnevanck
wo 15 mrt '23 15:00
Muziektheater, Kindervoorstelling
De Grote 5 (familie 3+) Try-out -
Meneer Monster
za 1 apr '23 14:00
Kindervoorstelling, Beeldend theater
Superball, Lollipop and Mr. Classic (8+) -
Oorkaan
zo 7 mei '23 14:00
Muziektheater, Kindervoorstelling
8

Lanter & Fanter

FAMILIEVOORSTELLINGEN IN AMSTERDAM

Op de Lanter & Fantermiddagen zijn alle kinderen van Amsterdam welkom bij Podium Mozaïek voor de leukste kindervoorstellingen. 

Onze huismuizen Lanter en Fanter zijn dikke vrienden en dol op theater: muziektheater, danstheater, sprookjestheater, circustheater, het maakt niet uit. Bovendien gaan ze graag op avontuur en daarom zijn Lanter en Fanter op zondagen altijd aanwezig in Podium Mozaïek  in Amsterdam West. Want op Lanter & Fanter dagen kunnen kleine en grote kinderen met hun mama’s en papa’s, opa’s en oma’s, ooms, tantes en vriendjes en vriendinnetjes de leukste avonturen beleven in het theater. Geniet samen van de theatervoorstelling en doe daarna mee met superleuke workshops! Knutselen, dansen, tekenen, trommelen, theater spelen of fotograferen; actief en creatief! Op Lanter & Fanter middag is in Podium Mozaïek van alles te beleven!

Doen jullie mee?
 

Lanter & Fanter in huis

Wil je Lanter & Fanter ook bij je thuis? Download dan nu hier de supervrolijke kleurplaat die je hier ziet of de Lanter & Fanter kleurplaat voor 2+ , print uit, kleur in en hang je kunstwerk op in je kamer. 

 

Lanter en Fanter kleurplaat Podium Mozaiek kindervoorstellingen in Amsterdam