Programma

Welkom bij Podium Mozaïek; een gemoedelijk grootstedelijk podium met café-restaurant in Amsterdam West. Het programma van Podium Mozaïek biedt theater, muziek, comedy, spoken word storytelling, dans en alle mogelijke cross-overs daartussen uit binnen- en buitenland, voor jong en oud. Op de Lanter & Fantermiddagen zijn alle kinderen van Amsterdam welkom bij Podium Mozaïek voor de leukste kindervoorstellingen. 

Tijdens de krokusvakantie van woensdag 23 t/m zondag 27 februari, is Podium Mozaïek dé vakantiebestemming van Amsterdam tijdens het Lanter & Fanter Winterfestival. Met Theatervoorstellingen, toffe workshops, een openlucht schaatsbaan met koek & zopie, een voorleesmiddag en Cinekid filmpjes. Kom je ook?

 

Lanter & Fanter

FAMILIEVOORSTELLINGEN IN AMSTERDAM

Op de Lanter & Fantermiddagen zijn alle kinderen van Amsterdam welkom bij Podium Mozaïek voor de leukste kindervoorstellingen. 

Onze huismuizen Lanter en Fanter zijn dikke vrienden en dol op theater: muziektheater, danstheater, sprookjestheater, circustheater, het maakt niet uit. Bovendien gaan ze graag op avontuur en daarom zijn Lanter en Fanter op zondagen altijd aanwezig in Podium Mozaïek  in Amsterdam West. Want op Lanter & Fanter dagen kunnen kleine en grote kinderen met hun mama’s en papa’s, opa’s en oma’s, ooms, tantes en vriendjes en vriendinnetjes de leukste avonturen beleven in het theater. Geniet samen van de theatervoorstelling en doe daarna mee met superleuke workshops! Knutselen, dansen, tekenen, trommelen, theater spelen of fotograferen; actief en creatief! Op Lanter & Fanter middag is in Podium Mozaïek van alles te beleven!

Doen jullie mee?
 

Lanter & Fanter in huis

Wil je Lanter & Fanter ook bij je thuis? Download dan nu hier de supervrolijke kleurplaat die je hier ziet of de Lanter & Fanter kleurplaat voor 2+ , print uit, kleur in en hang je kunstwerk op in je kamer. 

 

Lanter en Fanter kleurplaat Podium Mozaiek kindervoorstellingen in Amsterdam